Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
Hehehe már értem az avatarodat!

Nőként rossz élmény ez az egész: látom, ahogy az egykoron "dundi gyerekkezemről" elfogytak a zsírpárnák, és már látszanak az erek, inak, csontok, a szemem alatt is gyülekeznek a szarkalábak, és a homlokomon is mélyülnek a ráncok. Mosolyogni sem tudok úgy, hogy ne vegyem észre, hogy szottyadtabb a bőröm...
Igazából úgy érzem egy az egyben, hogy egy szottyadék vagyok. Egy nyanya. Pedig fiatalabb vagyok Nálatok.
-
DNReNTi
őstag
Én 30 leszek, én is vadul őszülök már régóta. A dolgon nem segített a saját vállalkozás beindítása, nem tudom lehet tényleg csak a kor, de én vélek párhuzamot felfedezni a stressz és az őszhaj között. Nálam a dolgot tetézi, hogy sok hajam van, ráadásul raszta.
Ezekkel a nehezítő körülményekkel még feltűnőbb, de egyetértek, eszembe nem jutna bármit tenni ellene. Sőt nekem kimondottan tetszik, legalább nem kérik el a személyimet ha sört veszek. Továbbá azt is meg tudom erősíteni, hogy a jányoknak tetszik. Természetesen, mint családos ember, én is csak a visszajelzésekre alapozom ez utóbbit. 
-
Simi87
senior tag
Azért nem mindegy hány éves vagy. Én 27 évesen már eléggé őszülök, és nem ma kezdtem el. A csajoknak bejön, eszembe sem jutott soha tépkedni.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Futás, futópályák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest