- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
Hehehe már értem az avatarodat!
Nőként rossz élmény ez az egész: látom, ahogy az egykoron "dundi gyerekkezemről" elfogytak a zsírpárnák, és már látszanak az erek, inak, csontok, a szemem alatt is gyülekeznek a szarkalábak, és a homlokomon is mélyülnek a ráncok. Mosolyogni sem tudok úgy, hogy ne vegyem észre, hogy szottyadtabb a bőröm...
Igazából úgy érzem egy az egyben, hogy egy szottyadék vagyok. Egy nyanya. Pedig fiatalabb vagyok Nálatok.
-
DNReNTi
őstag
Én 30 leszek, én is vadul őszülök már régóta. A dolgon nem segített a saját vállalkozás beindítása, nem tudom lehet tényleg csak a kor, de én vélek párhuzamot felfedezni a stressz és az őszhaj között. Nálam a dolgot tetézi, hogy sok hajam van, ráadásul raszta.
Ezekkel a nehezítő körülményekkel még feltűnőbb, de egyetértek, eszembe nem jutna bármit tenni ellene. Sőt nekem kimondottan tetszik, legalább nem kérik el a személyimet ha sört veszek. Továbbá azt is meg tudom erősíteni, hogy a jányoknak tetszik. Természetesen, mint családos ember, én is csak a visszajelzésekre alapozom ez utóbbit.
-
Simi87
senior tag
Azért nem mindegy hány éves vagy. Én 27 évesen már eléggé őszülök, és nem ma kezdtem el. A csajoknak bejön, eszembe sem jutott soha tépkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hát, már nem csak az az egy vastag fehér hajszálam veszi az HBO-t a homlokom fölött, hanem bizony egy egész sereg fehér...
- Linux Mint
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest