- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mert nem arra találták ki"
Ahogy emvy rámutatott, a PostgreSQL-ben van konkrétan jsonb adattípus (így első blikkre ez kb. az a bináris reprezentáció, amit a MongoDB is használ), szóval ha amolyan hibrid adatszerkezet van (vagyis alapvetően lehet csinálni fix táblákat, csak az egyik oszlopba kerülnének szabadformátumú adatok), akkor erre mondhatjuk, hogy ezt pont erre találták ki.
-
bambano
titán
értem, tehát a postgresben a nagyméretű text mezőket meg a blobokat arra találták ki, hogy az sql tárolja, a textben is tárolható json-t meg nem.
attól tartok, relatív prímek vagyunk.
szerk: sújtson Codd szellemének az átka, de én a dokumentumaimat is postgresben tárolom, text mezőkben.
-
Az Angular cucc nodejs-en fut, szóval az pipa
, adatbázis még nincs (igazán kitalálva se, mondtam, hogy nagyon agile a process
), de momnentán elég esélyes egy mongodb (egy ideig eljátszottam a postgresql + text mezőben tárolt JSON szörnyszülött gondolatával, már csak a horror-faktor miatt is
) és akkor a nosql is meglesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest