- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Mert nem arra találták ki"
Ahogy emvy rámutatott, a PostgreSQL-ben van konkrétan jsonb adattípus (így első blikkre ez kb. az a bináris reprezentáció, amit a MongoDB is használ), szóval ha amolyan hibrid adatszerkezet van (vagyis alapvetően lehet csinálni fix táblákat, csak az egyik oszlopba kerülnének szabadformátumú adatok), akkor erre mondhatjuk, hogy ezt pont erre találták ki.
-
bambano
titán
értem, tehát a postgresben a nagyméretű text mezőket meg a blobokat arra találták ki, hogy az sql tárolja, a textben is tárolható json-t meg nem.
attól tartok, relatív prímek vagyunk.
szerk: sújtson Codd szellemének az átka, de én a dokumentumaimat is postgresben tárolom, text mezőkben.
-
dabadab
titán
Az Angular cucc nodejs-en fut, szóval az pipa
, adatbázis még nincs (igazán kitalálva se, mondtam, hogy nagyon agile a process
), de momnentán elég esélyes egy mongodb (egy ideig eljátszottam a postgresql + text mezőben tárolt JSON szörnyszülött gondolatával, már csak a horror-faktor miatt is
) és akkor a nosql is meglesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest