Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alg
veterán
válasz Cs1csó #53375 üzenetére
Ezt nem teljesen értem mire írtad, szerintem elbeszéltünk egymás mellett Én arra gondoltam hogy az én félgépemhez képest az az i5-2500as konfig már 2 éve sem ért meg 80k-t, nem hogy most.
Szerk: jah a 1050et nem néztem, akkor lehet 2 éve még megért annyit
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #53591 üzenetére
Envagyok: megelőztél, ugyan ezt csináltam én is
Vagy régebbi Windowsnál telefonos aktiváláskor bevallod hogy elszállt, gariban cserélték és rendszerint engedik egy új kóddal...[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #53604 üzenetére
Régen napi 2 órát futottam.
Na arra már nem fussa mostanában.
De megfogadtam, a mostani nyaralós hónapok után szeptemberben újrakezdem. Talán addigra eltűnik a combomról is a vérömleny amit júliusban krosszmotort sikerült gyártani rá.
@Gyuri most alszik a kicsi a szobájában, az asszony meg mellettem, a nagy táborban, ilyenkor van időm olvasgatni, pü kérdésekre válaszolgatni. Muszáj olvasgatni, mert napi 15-20 üzenet jön. Ez a szieszta.
@koko52 nekem meg rámzuhant a crf250 egy 80 fokos emelkedőn[ Szerkesztve ]
-
-
cbmfan
őstag
válasz Cs1csó #53877 üzenetére
kb. akkortájt vettem anyámnak ilyet, Funai álnéven 25 körül ha jól emlékszem. pár év után először a DVD feje nem akart mozogni majd a tuner halt meg benne. Thomson videót 7-8 évig használta, minden este mikor elálmosodott felvett valamit egyetlen kazettára, amit sosem nézett vissza el van téve emlékbe úgy ahogy volt.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
törölt tag
válasz Cs1csó #54086 üzenetére
Szerintem ezeket a hirdetéseket valami jó bor mellett kell elolvasni
Egy 600ft-os tescos küvé mellett pl, meglögybölöd, hmmmmm .......DD
"Kristálytiszta részletező, nyílt remek teret varázsoló hangkép.Élmény hallgatni, mikor ezt meleg dübörgés kiséri." kortyolsz egyet, leteszed a poharat, majd aláirod a hirdetésnek hogy:
ÉRDEKEL[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Cs1csó #54098 üzenetére
Igen, akartam írni hogy 10k volt màr 2 éve az új. Bàr az övé bulutoszos szòval lehet hogy ez a Pro verziò.
Ez a tezsvír nagyon madaràszkodni akar, de úgy làtszik nem ért hozzà.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #54101 üzenetére
Kis caros' jbl gonk van, 5-6e ft, ahhoz kepest nagyon jo, legtobb notebook hangszorot is legyalulja, volt h arrol ment a hang generals kozben, klasszisokkal jobb volt meg monoban is
Baratomnak volt egy komolyabb 60e koruli, es meg csak az is mono volt, de "nagyot szolt" ( : es szepen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #54263 üzenetére
Mikor még suliba jártam a múlt évezredben kipróbáltam a SAL hangszórókat. Azt hiszem RMS 120 W volt rájuk írva. Mikor megláttam a mágnest rajtuk, tudtam miért volt olcsó és jó ha 50W-os. Óvatosságból sorba kötöttem őket, hogy ne vérezzenek el a Yamaha csatornánkénti 75W RMS-étől. 1 perc után talán fél hangerőnél jártam mikor elkezdtek csattogni, majd 3 másodperc múlva elszállt mind a 4 hangszóró. Későn tiltott az erősítő, illetve olyan gyorsan olvadt meg a hajszáltekercselés, hogy nem volt ideje le reagálni.
Talán 20-25 W-os lehetett az a 120 Ja de a dobozán virított a 400W P.M.P.O"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #54306 üzenetére
12345 szerintem - én így értem - olyan mint az 1 forint, amit ajánlasz érte.
Vettem már így felrakott bicajt 8000-ért, ott is így értette az eladó.
Illetve ez ha hiteles a fotó akkor nem a 3000-es kategória, bár 2-3 éve nem követem a piacot"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Faterkam
addikt
válasz Cs1csó #54304 üzenetére
Az enyém 13 évig ment, az eredeti aksijával. Imádtam, nehezen váltunk el. Itt van a fiókom mélyén
Más, itt a PH fórum Alzás hirdetés miért a Cseh alzára visz?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest