- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
megvan még tuti -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kalandor #54889 üzenetére
És majd jön az izgalom amikor levan törve 3 db smd, Bármi fizikai sérülés stb.
Garanciális szervizt nem fogja érdekelni. De valaki nyerőben lesz az biztos.
Hasonló sz.ó volt amikor cégesre vettem egy vostrót újonnan. Megjött, nézem töcsre le van merülve, telepitettem stb, kivittem emberhez, nembirta bekapcsolni. Töltőre fel, megy. Akku 99%on. Töltő kihúz, kikapcs.Oké irtam a cégnek h köszönjük ez nagyon tuti, akkor el is állnánk a vételtöl már adom is fel.
Erre 50 jogszabályi pont, hogy cégesnél nem lehet elállni, max a dell szerviz pesten ahova fordulhatokoké, szétszedtem ezt a rühest, és az akku kábele félig levolt csúszva gyárilag.
Mondom ez aztán a minőség.Sérülésnél meg csak simán visszadobják majd a garos" cuccot.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #54816 üzenetére
Mo.-on nem alakult ki a rendes netes kultúra."
SE
-
törölt tag
válasz
koby11h #54785 üzenetére
Ez a propaganda duma, meg hogy itt a legolcsóbb az internetadó
A világ legnagyobb 27% os áfáját nem emliti,
Magyarország az isten, megvéttyük hungisztánt !!! Hungisztán a focistáké mékety stationt ota a sarokba ! Kisvasutat minden stadion közé!
belem kifordul.Pont nemrégiben olvastam ezt, Ráhel vallomása, 10/10
-
törölt tag
válasz
#89309696 #54757 üzenetére
3 év pest után hazajöttem,
1. kakas kukorékolás, de nem amikor feljön a nap hanem 15 percenként.
2. disznoszar szag 22 után, ablakot nemlehet nyitvahagyni
3. szabályosan fáj " a csend a szobában, pesten amikor először akartam mérni zajt a szobában kikapcsolt tv mellett és ilyen 40 decibel környéke volt, becsukott ajtóknál, nem értettem.(úgy éreztem hogy csend van, akkor hogy lehet 40 decibel az alapzaj?/ annyi/)
4. minden hétvégén retró, a ligetben üvölt a boni M kilométerekre elhallatszik.
Aki a vidéki csendet keresi az elsőnek biztosan meglepődik. -
törölt tag
válasz
nullpoint #54753 üzenetére
Egyszer arra ébredtem, hogy valaki a Gumimaci dalt énekli (a rendes walt disney-set) , amilyen hangosan csak tudja, reggel 5:20 kor hétfőn [link]
Társasháznak a belső udvarán. Röhögve keltem, mondom ilyen nem létezik. Kinéztem, volt kint 5 munkás, (renoválták az épületet) sztem valami fogadás volt. Ilyenre akármilyen fáradt vagyok nemtudok haragudni mert 10/10 -
törölt tag
válasz
seniman #54751 üzenetére
Akkoriban munkatárs felhívott, melóval kapcsolatban, és háttérben hallottam ahogy a 2 kislánya torka szakadtából üvölt 20 percen keresztül. Távolabb kellett tennem a telefont a fülemtől olyan hangosan, és amikor már tudod igy hunyoritasz.. Gondolkoztam rajta, hogy mondom ha engem felhív, miért nem megy valami csendesebb helyre addig? Aztán napokra rá összeállt a kép, hogy laknak egy 1-2 szobás albiban, hova menjen? Kimegy az utcára az sem biztos csendesebb.És dejó lehet mellettük lakni stb.Sokan felháborítónak tartják, hogy gyereket háziállatot nem lehet hozni / tartani az albiban, értem én.. De azért ez embertelen. Nővérem ahol lakik, ott a felső szomszéd azzal terrorizálja a gyerekeit, ha hangosak lesztek feljön xy néni (nővérem
) és elver titeket. Amikor ezt hallotta alattuk nővérem kb guvadt a szeme. Mert ugyebár ezt is ordítva mondta a gyerekeknek az anyjuk. (nővérem egyszer sem szólt amugy nekik egy rossz szót sem)
-
törölt tag
válasz
seniman #54748 üzenetére
Pesten a gellértnél én is egy társasházban kezdtem el fűrészelni fa lapokat
mert polcot csináltam de a gázvezeték cső belelógott, amikor már fűrészeltem vagy 3 perce, akkorát röhögtem, akkor vettem észre magam, hogy vasárnap 2 óra, lehet örülnek nekem?
D és onnan kezdve minden perc azzal telt h mikor fognak bekopogni
de nemszóltak szerencsére.Szomszédokat elképzeltem, ahogy hallgatják ....
d
És tényleg ez a rossz, hogy mikor csináld? hétfőtől - péntekig 10 óráztam, szombat 6 óra. VASÁRNAP! áldott legyen az úr neve a szabadnapért! -
törölt tag
még nem kerső jelentkezni
-
törölt tag
Lehet az lesz, nézegettem az albérleteket. Mindig azt nézem hogy hogy égetném ki a padlót abban az 1 szobában, mint az alien vére (több szint átég )
Miközben forrasztgatok. Mindenhol padlószőnyeg... Marad a közös konyha
Nade nemkell komolyanvenni, csak mindig ez ugrik be.
-
törölt tag
válasz
#89309696 #54740 üzenetére
Dolgozok mellette, csak nem akarok itt meghalni. Nem leszek alkalmazott itteni 100k-ért, mert annak aztán értelme semmi.
Szóval lehetőség 1, külföld, albi, tányérmosás
De a lehetőség 2.-őn agyalok, ami itthonmaradás Mo-on és napi csak 8 óra meló, mellette tudjam csinálni a saját dolgaim, lehetőleg valami értelmesebb városban. De egyelőre nem tudok innen kimozdulni, mert egyedül esélyem nulla kifizetni az albérletet. 2. opció hogy 10 en laktok egy szobában, ez esetben akkor már a külföldi nyomorgást választom. ÉS pááf kibannol a moderátor mindjárt engem h offolokSzóval röviden ennyi, tudnék mesélni.Munkaügyes elektronikai műszerész " képzésekről stb. Megpusztulnátok.
de ez nemazatopik !...
/ munka nemesít stb, én már olyan nemes vagyok h... szénné nemesedtem.
MEK MIASZ HOTY ! nem dolgozik -
törölt tag
Igen, 220-230e-et számoltam a stabil nullának, felette a többi pedig amennyit "keresel".
// Farkas, melóhely. De lakásom sincs
Mármint van hol lakni. Egyszer még össze is jött a lóvé egy gyíkabb vidéki házra, de már elfogyott.Illetve sosem akartam vidéken maradni, brutál a pusztulat. Békésmegye rulez
-
törölt tag
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki drágáll valamit,, minek ott veri magát a hirdetés alatt felett, privátban stb.
Nem tetszik valaminek az ára, én még életben nem szapultam senkit, annyiért hirdet bárki bármit amennyiért akarja, max nemfogja eladni.Szal ez amikor vmi ujonnan mondjuk 30, valaki hirdeti használtan 25 ért, elve eszembe sem jutna ráirni hogy 18 ért megveszem.
Anno valaki egyszer rámírt amikor még 1600 as fsb-s core procit hirdettem, hogy ő féláron megveszi, mert hát senki nem fogja tőlem ezt megvenni mert nincsennek 1600 as fsb-s lapok. Elolvastam a levelét, rámentem a hirdetéseire, ő kb +40% al árult drágábban gyíkabb procikat. Ilyennek vissza sem írok, mert csak unatkozik.
Volt egy kereskedelmi vénás ismerősöm, annak volt a hobbija az hogy minden hirdetés alá tette valaminek az új árát, és írt egy eposzt, majd hogy ő a hirdetett új ár 10edéért megvenné.
-
törölt tag
gyorsan mielőtt még felnem nő.
-
törölt tag
// illetve ha khnál pl bentvan 500 ezred, + a fizetésed a számlára megy ami eléri legalább a minimálbért akkor nincs havi számlavezetés . 600/600 Ft-ot jelent ez a 2 feltétel. havi 1200. Nekem egyik sincs, azért számoltam 13 al. Átlag dolgozó ember esetében ez 0-a.
-
törölt tag
OTP-nél sokkal többre, az a legkeményebb bank magyarországon, szarabb konstrukcióval nincs más.
Anno volt lakossági számlám náluk, mert ez volt közel. 10en éve. Valami 600 Ft ot vonogattak havonta. Aztán 24 éves lettem, jött az sms, hogy levontak 2400Ft-ot vmi szolgáltatásra, mondom biztosan valami téves, köv hónapban megint 2400Ft, ekkor már gyanus lett, mondom mi ez, nézem netbank. Mert 24 éves elmultam fizetős lett a netbank. Mondom oké gyerekek ez valamiféle olyan vicc amit fehér ember nem ért, gyorsan kettévágattam itt helyben a kártyát, át az axa-hoz, minden ingyenes volt, és havonta a lóvéra kaptam 17 ezer forint jóváirást. Anyámék mint otp-sek, lekötés nélküli 0.2 % ? ban voltak mondták, hogy én ezt csak kitaláltam, mondom ottvan jóváirva a számlámon ! Akkor adott az axa lekötés nélkül vmi 9 % ot. Na azt megvette az otp még időben kimenekitettem a lóvét, befőttes üvegbe, majd át a KH-hoz pár ezret bedobtam. KH teljesen jó. Évi kb 13 ezerben van, ha nem csinálsz semmit, otp-sek olyan 20 alatt nem ússzák meg, a vállalkozói számlás otp-sek az a leg hardkórabb. Egyik főnökömnek a sima számlavezetése valami 40k + volt 10 en éve. -
törölt tag
Vagy tényleg van az utánvétnek valami előnye átverés ellen csak én nem tudok róla?
Most halál komolyan kérdezem. Balfékség alatt én azt értem, hogy szerintem az emberek csakis azért választják ezt, mert így azt fogják kapni amit rendeltek.És működni is fog stb.
Meg nemtudom melyik a jobb, amikor
1. nem kapsz semmit (utalás)
2. mást kapsz (utánvét)
3. Azt kapod, de lemezollóval ketté van vágva és tixóval összeragasztva (utánvét)
4. Azt kapod, de hibás. (utánvét)Most igy belegondoltam, és van egy ilyen mélyröl jövő félelme az embereknek, hogy nem fognak kapni semmit?
a 2.3.4. - pontnak meg mindenképpen jobban fognak örülni ami megéri azt a plussz ezrest? -
törölt tag
válasz
#24845312 #54591 üzenetére
igen igazad van.
Annyi a különbség hogy többet fizetsz.És mivel előnye nulla, számomra ki is esik.
Illetve "bölcsességhez" tényleg nem lehet mérni.
Én csak a tapasztalataimból tudok kiindulni, aki tőlem utánvéttel szeretett volna bármit is, általában eke volt. Biztos vannak utánvétes vérprofik, én nem futottam velük össze 20 év alatt.(aki erőltette volna, sima "nem küldök utánvéttel semmit" -tel gyorsan rövidre zártam a dolgot.Amikor szóba hoztam, hogy ha féltéglát küldök mennyivel vagy előrébb? Erre senki sem tudott választ adni közülük.
Tisztelet az látatlanban senkinek nem jár.Max udvariasság, meg amennyit az idődből ellophat.
A képsorozatot egyébként át lehetne irni utánvétesre is. Amikor ezt az utánvétesek olvassák, sztem megnyugodnak, hogy ők a 2070 supert utánvéttel vették volna csak meg 34 ezerért..Dehhhogy utaltak volna előre... -
törölt tag
Nem is azért mondom, hogy pénzt kellene rajta tartani, én sem tartok.
Legjobb sztori amikor pesten a Móriczon még kifelé nézett a KH-s gép, és lelopták ismerősöm pinkódját,Ennek vagy 3 éve. Hajnal környékén kapta az sms-eket, hogy .. nemistudom mennyi volt a kezdő összeg, talán 80, 50, 35 , 15 e
értékben megpróbáltak valami külföldi országban felvenni pénzt a bankkártyájáról Malajzia? vagy valami hasonló helyen, mire letiltódott a kártya.
DE röhögtem. Elképzeltem a tolvaj " arcát, ahogy próbálkozik, és még 15 ezer sem volt a kártyán
DD Szóval így összegekben lépkedett lefele, de nemvolt a kártyán pénz.
Majd másnap szólt a KH hogy gyanús tevékenységet észlelt"Rá 2 hétre már nem nézett kifele az automata.
-
törölt tag
Mondjuk amennyire néha igy belelátok forumokon, hogy mi megy, már azon sem lepődnék meg ha magyarországon 1000 emberből 1nek lenne bankkártyája. Vagy ez 10 000: 1 hez? Csak nekem tűnik alapnak?
És a netbank már az atomfizika határait súrolja? -
törölt tag
válasz
#24845312 #54580 üzenetére
És azonkívül, hogy többet fizetsz, mennyivel vagy előrébb?
1 előnyét tudsz mondani? Bármi, hogy pl bíróságon többet számít, vagy bármi. Azon kívül, hogy többet fizetsz a-b be.
15 éve 2 en játszották el, hogy nem vették át, pár ezrem bánta.
Meg eleve aki így kér bármit is, azoknak az embereknek semmi élet tapasztalata nincs, semmi jóra nem kell számítani.
Utánvéteseket így tudom elképzelni
Utoljára a postán azon szörnyedtem el, amikor egy olyan 30 éves tagnak az anyja vagy a nője mondta hogy " oda az irányítoszámot kell írni " ajánlott levélen.
Mondom.....Bár lehet tényleg az van, hogy átlagember 1 szer vagy 1 szer sem vesz életében semmit ami postán jön? De ha vesz is akkor utánvéttel? Passz..
-
törölt tag
válasz
Chaser #54575 üzenetére
Értem a bölcsességet, de rosszul fogalmaztam.
Szóval vettem egy labortápot, amin volt 2 tekerő.
Eladónak elmondtam, hogy ....
LEGYEN OLY BÁTYÁM! netörjönmár ki az a 2 tekerő mire ideér .
Csomagot kibontottam, ÉS nemvolt kitörve !
De kivolt törve mindkettő. A csomagon a sérülést csak utólag vettem észre, azthittem csak külső súrlódás, kivülről nem feltétlen találtam aggasztónak a dolgot. És nem az okozta a tekerők kitörését, hanem az hogy a csomag eshetett pár métert, és amit tett hungarocelt, az nem ért semmit. Amikor elmondom az embereknek, hogy úgy csomagolják be, hogy ezt ütni rugni fogják, és megérkezik az egész 1 cm kartonban, olyankor már megsem lepődök! -
törölt tag
+ ami még kimaradt, hogy 1-2 esetben csak azért jó, mert pl valami fiktív webshopból ha rendelsz, annó rendeltem valami scitec shopból pólókat stb 40-x-ezerért, beállitottam hogy utánvét, és 2 hétig életjelet nem adott a "cég".(utánvét/utalás ugyanannyiba került)
Aztán irtam egy utolsó mailt, hogy akkor ne küldjék, nem fogom átvenni, arra se jött semmi.
Ha átutaltam volna lehet izgalmasabb lett volna, nem tudom megítélni.
-
törölt tag
Erre az utánvétes cuccra rávannak izgulva az emberek,
utánvétnek 3 értelme van:1. Ha sérült a csomag, te fogsz sz..ni vele, nem akitől vetted. (futárcég a feladóval nem áll szóba)
2. Drága
3. ugyanugy féltéglát fogsz kapni mintha nem kaptál volna semmit, és legalább 1500 helyett 2500 at fizettél.összegezve az utánvétet:
istenverte balfaszoknak kitalált dolog. de azoknak nagyon.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
cbmfan #54523 üzenetére
https://youtu.be/60APLRfsxI4?t=408
24 fps azért nem gyenge. és közben csak 250W ot eszik a kari. igazi főnyeremény.
A HT is oly közel volt a procihoz
2666 os ram,,,, DE olyan jó időzitésekkel fut 2133 on hogy csak na !
700 gigás wd vinyó gondolom egy bades 1 terrás le particionálva.
Apu lassú a gép%! De van időd fiam nem? -
-
törölt tag
-
törölt tag
Próbáltam kultúrálni...
ráadás: régi de mindig jó -
törölt tag
válasz
Silent77 #54410 üzenetére
- Hole one a wait say? (Hol van a WC?)
- One Kate Lee bumm (Van két libám)
- All cut race (Alkatrész)
- Hot show race (Hátsórész)
- Kitchen get neck (Kicsengetnek)
- New see one up road? (Nyuszi van apród?)
- One hut one Kate catch came (Van hatvankét kecském)
- Hut are row Zoe saw (Határozószó)
- Sun cow (Szánkó)
- This no all (Disznóól)
- Kate no mud touch cow one a bock Ron tool. (Két nomád tacskó van a bokron túl.)
- Beer luck! (Bírlak!)
- Soul a new! (Szól anyu!)
- Fog peace call low. (Fogpiszkáló.)
- Tape at war you one a fun. (Tépett varjú van a fán.)tanuljatok
-
törölt tag
válasz
seniman #54349 üzenetére
Voltak, meg lehet vannak is jó asus notik, (k50ij)
ismerősnek ez a mostani asusának az egész teteje letört kijelzőstől 2.5 év alatt. A kijelzőt tartó 5 mm-es fémpálca" eltörik, és leszakad az egész.Több ilyet hoztak hozzám, és a kijelző elektronikája alul megsérül kitörésnél, és onnan kezdve a fele képernyő eltűnik / visszajön.
Ami számomra borzalom az a 4 éve piacon lévő lenovo notik, ott mindenkinek már foltos a kijelzője.
Használt üzleti notikon kivül nem veszek / ajánlok senkinek semmit, mert nem lehet.
Ami noti valaha volt 470 ezer, na az ér valamit, de újonnan minimum 220 ezerig mind egy eldobós vacak. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #54347 üzenetére
Az a baj, hogy azért a bolt sem szarozik.
Szal / asus nótbuk 1 terra hdd FEHÉR.Semmi tipus semmi. Nyudijas nem ért hozzá .
Felmegy netre, beirja asus fehér 1 tb. kijön az hogy 170 ezer HÁTakkor ez az év biznisze lesz.Én pl nemértek a betonozáshoz (sem
). Rendeltem cementet, sódert, arányai rá voltak irva, bekevertük, és az egészet fel lehet kaparni kalapáccsal. Szal a beton helyett vakolat lett belőle.
Silány volt a cement, nem volt lejárva, csak egy semmitérő valami. Cementes zsákon ilyen zöld logó cement plusszMondom ... Röhögtem, már betonozás előtt, hogy mondom a cement RED ultimate-ből lesz jó beton?
És valami olyasmi. Tanulópénz. Éreztem előre de már bele vagyok fáradva.Egy 60-70 éves nyugdijasnak is ugy beadnak mindent mint szél. " De akkor ez jó féle ? Igen az azsuzs azs natyon jó megbizsható jó gép 2 éf karancia"
- jó leszArra célzok, ha megkérdeztem volna hogy ez a cement plusz, ez nagyon jó? Biztosan mondták volna h :
legjobb a világon. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #54343 üzenetére
Ennek az a titka hogy vidéken vette 12 ezerért. Ahol én lakok pl a 70 ezres asus notikat sütik el 110 felett. Ezeket a 6w os ótvarokat. De a legszebb a dologban, hogy a bolt is pl nem 64 ért veszi, hanem 90ért.
A sivatagi cápák meg a nyugdijasoknak próbálják elsütni a 2900ft os zalman fülest,(rongyra tépve) hogy 16 ezerbe kerül.
Vidéken nem sz*arral guritanak.
/is,,Van pl a nano sim átalakító, puruttyakeresztrákoson 990ft, de aliexpressről 50ft házhoz szállítva.
biznic az biznic -
törölt tag
válasz
koko52 #54264 üzenetére
Én arra emlékszek, amikor bejöttek ezek az aluminium somogyik (20on éve) , és vettem 2*16-ost, Zárt dobozba téve sem volt semmi hangjuk, nyitott reflex dobozban meg volt vagy 2 centi kilengése, ugyanugy deka hangja nem volt, mellette a JBL hangfalamon ha mozdult 2mm-t a membrán már halkítani kellett. Somogyi az ilyen 2 cm kilengéssel , deka hangot nem adott. Egyedül a papírmembrános somogyik voltak azok amik "értek" valamit.
" értek"erős szó rá..
-
törölt tag
70 000 Ft
Saját épitésű 2 honapja let kész !!! Igényesen épitve !
Driver magassugárzot nem tutam bele teni az nincs bene
4db jo álapotban lévő sal srp 4050 esek vanak bene !! Alkudni lehet hivj fel 4órátol el érhető vagyok !! Csere nem jöhet szóbe !! -
törölt tag
tolmácsot kérek
-
törölt tag
soha visszanem térő
-
törölt tag
35 ért ajándék
-
törölt tag
válasz
koko52 #54110 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ACFvhTR__OI ezzel a zenével.
-
törölt tag
Az ország meg ott tart ahol
Ezen csak az igazi meghallgatni Talajmaro legujabb slágerét.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #54086 üzenetére
Szerintem ezeket a hirdetéseket valami jó bor mellett kell elolvasni
Egy 600ft-os tescos küvé mellett pl, meglögybölöd, hmmmmm .......DD
"Kristálytiszta részletező, nyílt remek teret varázsoló hangkép.Élmény hallgatni, mikor ezt meleg dübörgés kiséri." kortyolsz egyet, leteszed a poharat, majd aláirod a hirdetésnek hogy:
ÉRDEKEL -
törölt tag
-
törölt tag
igaz újonnan 2 ezerrel olcsóbb (Z313) , de a részletes élménybeszámoló mindenért kárpótol.
Zajos szubcső milyen lehet? Amikor melegszik elkezd pattogni a müanyag a tágulástól? -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Migráns #53894 üzenetére
Én egyszer vettem vaterán egy szénné égett duron procit, meg egy 9500 as ati videokártyát passziv zalman hűtővel aminek megint csak égett szaga volt.
Emlékszek a naiv énemre, amikor hívtam / hívtam volna a tagot, hogy há " nem műűködik
Ő meg nem értette hiszen ez egy átb..ás, már hogyan müködne?
DDD Pont ez a lényege ifjú padavan. Már kb 20 éve ennek, te jó isten....
Mamegmár elsem küldik
A 0-napos regek hirdetései alá kellene tenni egy gombot, hogy
Press F for respekt , és lenne egy lista h 70 user jót röhögött a tuti ajánlaton. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Speed® #53735 üzenetére
Mert még mit néztem be?
https://prohardver.hu/tema/amd_ryzen_5_3_2_g_raven_ridge_am4/hsz_1987-1987.html
"Batman: Arkham Asylum: 1080p max, noaa, fix 60"
ehhez képest:
https://youtu.be/K80AIivt0hM?t=358
csapágyra húzva 34 fpsDe fix 60, szoval értem h benéztem elnézést kezit csokolom.
Eleve offban van, ha nem eléggé off, akkor legyen még halványabb. -
törölt tag
válasz
#92006144 #53732 üzenetére
Értem hogy támogat mindent, csak fullhd-n ha okádékul néz ki a játék hogy meglegyen a 60 fps, az engem nem érint. Az 58 fps amit írtam nem minimum grafon jelentkezik 10m-látótáv mellett hanem ultrán, néha.
Illetve nehezen de fel tudom fogni, hogy valakinek egyszerüen erre van szüksége, ez kell neki. Még elolvas hozzá 3 kommentet valahonnan hogy de 24 fps felett nem is lát az ember (a10 7800 as béci is megmondta), meg utána hogy 60fps már totál hülyeség, és igy fokozódik, majd sírva ráborul a gépére.Ahelyett, hogy elkezdi butitgatni a grafikát, menjen el dolgozni többet, vagy spóroljon még 4 napot. Csak erre nem igazán képesek sokan. -
törölt tag
válasz
envagyok #53727 üzenetére
Ezekben az amd-s gpukban az a gyönyörű, hogy szidják az intel gpu-t h semmire nem jó ! 4 fps
de az amd már 23 FPS ! Igaz 80 fps alatt jobb ha föbelövi magát az ember, vagy bármi gyík proci + valami kis vga keresztbeveri az egész amd konstrukciót.( nekem amikor 58 fps-re leesik az fps bf5 alatt leesik az állam, hogy azta kva életbe h akad)Istenem mennyit erölködtem annakidején, volt asszem vmi 6600K -m? vagy nem is tudom melyik amd, akadt minden ugy ahogy kell, pedig az lett volna a cél, hogy majd a kis integrált elviszi, szereztem bele 6 ezerért egy 4870 et, az ugy keresztbeverte az egészet, hogy oké akkor innen kezdve kukás a buli.
Ezek az integrált gpu-k csak ilyen ön nyomorító " gamereknek" jó kb. Meg persze oké hogy jobb, csak ugyanugy használhatatlan, mert az hogy 4 fps vagy 23 fps, esetleg 24, vagy szén csapágyra butitva amikor ugy néz ki vmi mint egy hányás és 60 fps, na le a kalappal.
Lehet egyszer érni fog valamit, meg még azt tudom elképzelni aki ilyen 10 évnél régebbi játékokat futtat, arra még jó lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=FzIGI9g7RsI 34 fpsAkkor már egy 9XXXF i3 28 ezerért +20 ért egy 470 4 gigás. Újonnan is egy 570 4 gigás játékokkal 3 év garral 41 ezer ft.
Vagy 47 ért a 3400g.
Ezeknek az amd-knek semmi értelme az ég adta világon. (tudom hogy kevés a watt meg drága a villany csoroság van meg minden, meg a gépházban sincs hely)És sokan ahelyett hogy még 2 napig dolgoznának hogy meglegyen az a + 20 ezer forintjuk egy normális gépre, belelépnek a kakkanásba.
-
törölt tag
Jobboldalt hiányolom az Ez még megvan? illetve "Mennyi az alja főnök gombot
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
seniman #53399 üzenetére
Ebayen 1500 Ft. érdemes közvetlenül onnan venni, ismerős hozott multkor emagos számlát, kemény volt.
Hueng ko Béla, Los Angelesi (bangladesi) lakcímmel, román számlán. Kétszer kapott el a röhögés miközben olvastam.
Ellenöröknek könnye kifolyna. Ő még 10 ért vette a legál " wint. De egyre nagyobb a verseny, sztem hamarosan elérik a 300Ft-ot is ezek a licencek.Meg bayen bőr kötésben a photoshop master edition ilyen 4800 ft BRUTTÓ
És sok hülye veri a nyálát, hogy de ez korben dallas világjegy ! Szal az h nem eredeti, megsem fordul a fejükben. Tipikusan amikor valami " le van írva könyvben ! " tehát akkor az úgy is van és minden szava igaz / kategória. -
törölt tag
-
törölt tag
Egyszer került hozzám eladásra egy 4 magos valami fm1 es amd.
Nem volt abban sem igp.Jött a tag, mondom neki hogy tudja, hogy ebben nincs igp?! Ha nincs vga a gépben csak sípolni fog, híába dug monitort az alaplapra.
Neki ne mondjam mert rendszergazda, és amugy sem kell bele videokártya mert csak szerverként fog futni, nembaj ha nincs benne, nem akar ő azon látni semmit, ő csak megnyomja a powergombot és ennyi, nem fog állitani semmit..
Igy kettőt pislogtam lassan, sensors online, system online, de teljesen leépültem, mondom akkor az fa*sza.
(nem volt több kérdésem) -
törölt tag
szemeljes
-
törölt tag
Amúgy maga az ország eddig is ennyire padlón volt, vagy most így 2020 környékére romlik a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Horgász topik
- általános iskolai rendszergazda
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!