- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
t72killer #34 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy a gyártóknak miért van a rengeteg alantas húzása.
De akkor sem fer azt mondani hogy a felhasználók tehetnek róla mert megveszik.
Persze, valóban, ha senki nem venne meg 1 darabot sem belőlük (mindenki nem üveg hátlapút meg lekerekített elejűt venne), akkor biztos megváltozna a helyzet, de ez azért összetettebb ennél.
Arról nem is beszélve, hogy voltak akik akkor is tokokba rejtették a telefonjaikat amikor fajin fém vagy ellenálóbb műanyag hátlappal jöttek ki.
Egy másik hiba az irományban a nevekkel viccelődés. Elhiszem én, hogy vannak akik ilyen dolgokon is fel tudnak akadni, de szerintem pont hogy nem az az árérzékeny, teszteket olvasgató, tájékozott réteg az; tehát, akiknek ez a cikk is szól, akik ezt elolvassák, elolvasták.
Szóval, ezt, a hogy hangzik magyarul (gyermeteg) dolgot belevinni, meg pont azt a hibájukat lemajmolni a profibb tesztíróknak hogy mindig a notch-csal jönnek, nem volt bölcs.
Amikor olvasgatom a mobilarénás teszteket, számomra rettentően unalmas és már a könyökömön jön ki hogy minden egyes esetben megemlítik a saját egyéni ízlésüknek nem tetsző, kijelzőbe benyúló szenzorfélszigetet.
Amúgy nekem sem tetszik, mert szerintem szükség volna a kijelző tetején arra a helyre az értesítő/információs ikonoknak. De pl. a kameralyuknál "betegebb" ötlet szerintem nem létezik.
Ezeken kívül amúgy jó volt olvasni erről a telóról; tök jó hogy már ennyiért is lehet ilyeneket venni. Valóban jó vétel azok számára akik pl. ódzkodnak a használttaktól és/vagy nem tudnak/akarnak többet rászánni. -
Snowy_owl
őstag
válasz
t72killer #28 üzenetére
Össze van ragasztva, de az ügyesebb szervizek tudják cserélni csak az üveget a panel előtt. Na mondjuk igen az hogy továbbra is vízzálló lesz egyszer se biztos. Akkor újat kell venni :/ az biztos hogy utoljára csak a kijelző sima s7 telefonba 40k körül volt, az üvegcsere változó, de olyan 20k kb.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
t72killer #23 üzenetére
Cseréltess rajta üveget ha az oled ép...
Én most egy Vernee V2 Proval szemezek. Árban nem vészes annyira és jónak tűnik, kivéve a hajlított szelű védőüveget, de azon túl rendben valónak tűnik. -
TCSZ
senior tag
válasz
t72killer #23 üzenetére
Szia! Nekem ez a telefon Juli 3.-tól van. Azóta kb magától újra indult 3 alkalommal. Ezen kívül nincs baja. Ez meg remélem a köv updattel javítva lesz. Már meg fürdettem a telefont. Ki bírta simán. Ha érdekel, hogy milyen képeket csinál, akkor nézd meg a fotóimat Instagramon: tothcsaba1981 .
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest