- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Troll On: Új reg-új gép?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Habár nem vagyok régi tag, de akkor már itt voltam, amikor született az ominózus blog bejegyzés, azt viszont nem gondoltam volna hogy kivágnak érte.
-
caizzz
senior tag
o de fasza.
ki a tosz vagy bytheway?
-
\o/
-
sz4blya
tag
Jó újra itt látni!

-
Gergő_
őstag
heló!
ha nem akarsz többet politizálni ajánlom ezt a topikot, jókat lehet néha nevetni...
-
albert8
veterán
Hi

-
vans?
őstag
wb!
de miert ilyen ronda nevvel?
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Kezdésnek mondjuk majd írhatnál az új gépedről fényképekkel meg minden
Jobb mint az ITX topikot olvasni .) -
Nordic
Közösségépítő
Nem baj, hogy visszajöttél, kell egy kis szín a Logoutra...
...még ha csak egy kis időre is
.- Remélem nem veszed magadra ezt a poént, hisz ahogy a mondás is tartja, nem kell mindent viccnek venni
. -
föccer
nagyúr
Többek között ezért is nehéz moderátornak lenni. Valahogy muszáj a lehetőségekhez mérten objektíven mérlegelni. Néha az egész lapcsalád megítélését kell szem előtt tartaniuk. A konkrét helyzetre visszatérve egyszerűen nem lehetett megengedni azt, hogy valaki ennyire szélsőséges nézeteket, ilyen formában leírjon/hangoztasson a fórum keretein belül. Ez a döntés nem személy és nem az elvek ellen szólt, hanem a szélsőséges megnyilvánulás ellen. Én azt gondolom, hogy ezt misem bizonyítja jobban, hogy nem sorolták a zéro toleranciások közé. Ha elhatárolódik a szélsőséges megnyilvánulásoktól, akkor a személyével nincs különösebb gond.
üdv, föccer
RE#8: Ok, én kiszálltam. Remélem nem indítottam lavinát. (egyébként hogy on legyek: mi értelme a bejegyzésnek?
)üdv, föccer
-
csƵ
addikt
Nem szeretném, ha rátérnék arra a témára, hogy jogos volt-e vagy sem. Egyszer már kibeszéltétek. Nem ilyen szándékkal írtam a bejegyzésemet.
-
föccer
nagyúr
Hát, ez erős kérdés.
Úgy igazán megvalva nem követtelek nyomon nap mint nap. Azzal tisztában vagyok, hogy akkor miért született a döntés, de annak jogosságát nem tisztem megállapítani. Amit olvastam tőled, abból arra gondolok, hogy jogos volt a döntésük. Nem azért amilyen elveket vallasz, hanem azért, ahogyan annak hangot adsz. A zavaró és kifogásolható minden képpen a hogyannal volt, és nem magával a nézettel.
A mostani döntésük helyességét meg az idő fogja vagy cáfolni, vagy igazolni. Erre leginkább te tudod a választ. Reméljük, hogy ezután kevésbé szélsőségesen adsz hangot a véleményednek. Ha ezt mindig szem előtt tartva írsz a fórumra, akkor szerintem jól döntöttek.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ilyenkor erősen elgondolkodom, hogy a moderátor gárda jól döntött-e

üdv, föccer
-
.bableWes
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1
-
Mr.Csizmás
titán
/ban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EczkE
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Android játékok topikja
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mobil flották
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- darkFlash Shadow Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)