Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kérdés, hogy a legelvetemültem legnevenincsebb SoC gyártók a lapkájukat 70 dolláros listaáron adják-e, ahogy a Hondót. 20-30 dollár között adják a top ARM-os SoC-okat és az Atom Z2760-at.
A Z-60 az AMD-nek így éri meg. A teljesítményben ultramobil dizájn nincs a Hondo közelében. Esetleg a Temash adhatják olcsóbban, de a kezdetekben szerintem annak sem lesz alacsony a listaára.
Egyébként ez logikus. Ég és föld a Z-60 az Atom Z2760-hoz képest. Mind minőségben, sebességben, szolgáltatásban. Világos, hogy ez az áron is meglátszik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Fujitsu-nak van üzleti/profi táblagépe. Az elég drága, így a tömegeket nem érdekli, de az üzleti réteg szempontjából nagyon sikeres. [link] - ez az a gép.
Az átlagfelhasználóknak a Vizio Windows 8 tablet lesz, de ennek a startját az előrendelések miatt április végére tolták. Akkor ki tudják szolgálni a kereskedőláncokat is.Ennek a körnek már úgyis annyi. A következő frissítésre kell koncentrálni. A következő körben viszont már tényleg az OS-re marad minden. A hardverre nem tudják ráfogni a sikertelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Projektor topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest