"Ilyen hozzaallassal valoban nem fogsz sehova sem jutni. Erzesem szerint nem vagy hulyegyerek, hat ne torodj bele abba, ami most van!"
Jelen pillanatban nem tehetek mást, mint hogy "beletörődöm". Legalábbis látszólag. A tervezés, az átszerveződés az folyamatos a háttérben mögötte, csak egyelőre nincs visszahatása. Vagyis van. Az a 277 ezres banki tartozás pont egy ilyen "kirándulás" végeredménye...
Addig szép az elképzelés, hogy az ember önállóan induljon el, tartsa el magát. De ilyen csak elvétve adatik meg valakinek 100%-ban. A többség inkább abban az illúzióban él, hogy ő baromi önálló. Közben ha kivennénk a képletből azokat a részeket, amit nem magának köszönhet, akkor bokán f.sná magát a "na most mi lesz velem??" kérdései közben.
A legtöbb embernek nem jelent gondot a lakhatás a szülői házban, nem fizet rezsit, vagy csak saját kis részét 18 éves koráig. Van aki mos, főz, takarít utána. Ha mindezt még magadra veszed, akkor nem, vagy nem biztosan tudsz belevágni még valami pluszba.
Kell egy jogsi? Oké. Ahhoz el kell járni az oktatásokra, a gyakorlásra, el kell menni vizsgázni. Közben mellette kéne élni is: enni, lakni stb. 12 órában váltott műszakban dolgoztam: azzal hogy egyezteted mindezt össze?
"Lattam embert, aki a nyomdagep mellett, ejszakai muszakban keszult a jogi egyetemi diplomamunkajara."
Állítsd oda a szalag mellé 12 órában a két csavarhúzóval egyszerre dolgozni, ahol én voltam. Közben készülhet a diplomára. Megnézem sikerül-e. Ha igen, akkor >>