- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Szia!
Én cirka 1-1,5 éve végeztem el ezt az angolosítást egy 7490-en, de nem így.
Egyszerűen letöltöttem az akkori, AVM által biztosított "LABOR" verziójú fw-t és feltettem.[link]
Azóta is angol és tökéletesen működik -
A leírást ez alapján csináltam : [link]
Majdnem pontos copy, mindössze annyit változtattam rajta, hogy a pingelgetést lustaságból elhagytam, mert nagyon nehéz eltalálni a megfelelő időpontot és ezt a nemes feladatot rábíztam egy recovery exe tevékenységének megfigyelésére és ez jó módszer lett és mindig beválik. Hisz a gyári szoftvernél más nem igen tudhatja jobban megcsinálni. Ki tudja lehet, hogy a recovery exének saját sperhaknija van erre a célra. -
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Így igaz szóról szóra!
A leírás alapján negyedóra alatt megvan a fw csere. Pofonegyszerű.
A rukernel tooltól az ember szeme összakadt ... nagyon bonyolult volt. -
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Vajon hány szóra kell ráguglizni? Próbaképp átállítottam a routeremet németre. Íme egy részlet. Sztem nyelvtudás nélkül is világos. De, azért a screenshotot megmutattam a Google Lens -nek. Az eredmény.
-
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
Egy router nem újság, hogy naponta olvasgassa az ember. Érdemes ennyit küzdeni azért, hogy a beállítófelület más nyelvű legyen? Ha eredetileg tyúklábas lenne, azt még megérteném, de aki az angolt el tudja olvasni, az a németet is.
-
Somatom
veterán
Mit tud az angol firm, amit a német nem?
-
Ez a a nyitó hozzászólás.
Egészségetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest