- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Mondjuk nem kenyerem ilyenekbe bemenni, de ez esetben kivételt teszek: te a három gyerekes írásban és a topicban pont nem nevezted nevén a dolgokat, és pont nem írtad le azt a szót. Egyetlen ember írta le, egyetlen ember hozta elő expliciten a dolgot, méghozzá az intézkedő moderátor, ami lássuk be eléggé szép fail tőle.
-
Gergő_
őstag
Akkor ez azért volt mert le merted írni, hogy egy általános iskolába járó cigány lánynak 3 gyereke van?
Ha ez az oka, akkor szerintem a moderátoroknak el kéne gondolkodnia...lassan már semmiről sem lehet beszélni, csak hardverekről meg mobiltelefonokról a blogouton is.
Ha nem ez volt az ok, akkor soraim értelmüket vesztik természetesen. -
CséZé
őstag
te mindig olyan választ vársz, amilyet kapsz, húú de különös ez is.
3 nap bant nem kap az ember észérvekre. már, akinek vannak érvei, használható érvei.
a személyeskedés meg az összeesküvés elméletekből összetákolt gondolatok nem azok.és légyszíves ne offoljuk tovább a bejegyzésemet.
-
Viktor77
titán
Ilyesmi hsz-t vártam. De még ezzel sem fogsz rávenni semmire, kár próbálkoznod.
És nem, nagybetűs szöveggel a nevem alatt sokkal nehezebb ítélkezni. Kisbetűsen könnyebb lenne. Leírnám a véleményem, kapnék 3 nap bant, visszajönnék, és folytatnám tovább a normális fórumozást.
-
CséZé
őstag
-
Viktor77
titán
-
moha21
veterán
buek!:> igy piasan
-
CséZé
őstag
nekem Kalandor egy fél évvel ezelőtti törölt hsz-emet copyzta be.
A mostani bejegyzésed után döntöttünk úgy, hogy nem érdemled meg
arra gondolsz, amikor írtál privit, hogy ne írjak több ilyet? ha igen, akkor magyarázd már el légyszíves, hogy mitől volt az rasszista? direkt nem tértem ki arra h milyen etnikai csoporthoz tartozik, mert nem az volt az írásom lényege. egyáltalán te milyen jogon gondolod azt hogy én rasszista lennék, holott nem egy cigánnyal jóban vagyok és tisztelem őket, amiért normális életet folytatnak?
máskülönben tudnék neked vagy 5 hsz-t linkelni az elmúlt pár napról, amiben szerepel a cigány szó. ha nekik ez a megnevezésük, mi a franc más szót használjak rájuk?egy ember nem rasszista azért, mert nevén nevezi a dolgokat.
-
^Clown
addikt
Én is akartam kérdezni tőled: mi lett az avataroddal?
-
Magnum_
nagyúr
neked nem volt egyéni avatarod még pár napja? egy farkas? vagy keverem a szezont?
#3: mindegy, szóval volt. már nincs? mé'nincs?
-
14adam
addikt
Viszlát szokta csinálni. De 2009 elején itt hagyta a logoutot. Jól tette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest