Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanszika1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem hozzáértőktől.
AMD Phenom II X4 955 típusú procimon a gyári hűtés hangja majdnem olyan hangos, mint egy Boeing turbinája. ("Alap" használaton is, HD filmek, játék közben meg konkrétan nem hallom a saját hangom tőle...) Most értem el azt a pontot, amikor végleg megelégeltem és elhatároztam, hogy befektetek egy új coolerbe, de nem igazán vagyok már tájékozott a piacon és sajnos nem tudom melyik típus a legjobb ár/arány értékű jelenleg. Esetleg pár ötlet tapasztaltaktól, profiktól?
Van mellette egy VGA Sapphire HD6770 vga, egy LC Power 420H táp és egy Samsung 500 GB sata hdd, szerintetek érdemes lenne további ventikkel ellátni a konfigot?Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
AMD Phenom II X4 955 típusú procimon a gyári hűtés hangja majdnem olyan hangos, mint egy Boeing turbinája. ("Alap" használaton is, HD filmek, játék közben meg konkrétan nem hallom a saját hangom tőle...) Most értem el azt a pontot, amikor végleg megelégeltem és elhatároztam, hogy befektetek egy új coolerbe, de nem igazán vagyok már tájékozott a piacon és sajnos nem tudom melyik típus a legjobb ár/arány értékű jelenleg. Esetleg pár ötlet tapasztaltaktól, profiktól?