Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rootkiller
őstag
én is így alszom el kb
-
VR6-Fan
veterán
-
Dany007
veterán
Hát én mocsok bal**szul alszok : s
Nem is tudom le tudom-e írni úgy, hogy el lehessen képzelni.
Hason fekve, bal oldalra fordítva a fejem. A bal kezem behajlítva a fejem alatt, amolyan támaszként, a jobb kezem pedig a fejem fölött kinyújtva szintén fél a fejem alatt. Vagy hogy mondjam... : S Érzem, hogy nem jó, de vagy így vagy háton tudok elaludni másképp nem kényelmes..Na inkább mellékelek egy design-t, hogy érthetőbb legyen! Nem röhögni!
Hát ez kemény lett
-
Jégkokó
veterán
Nekem is vmi hasonló párnám van, azt is az ikejában vettük ,sokkal jobban alszok és már nem fáj a nyakam se reggelenként. Régen 2 párnán aludtamegy nagyon és egy kicsin, de a közelükbe sincsenek a mostani párnámhoz képest.
-
Móci
addikt
válasz
DArchAngel #17 üzenetére
Valahogy én is így vagyok, de akkor az ilyen dögöljön meg?
Nem lehet rossz ez a párna, lassan nekem is vennem kellene már egyet, körül is nézek jobban. A búzás is érdekes, annak is utánajárok. -
Csemike
aktív tag
válasz
DArchAngel #17 üzenetére
Azt tanácsolom, hogy postásgumival rögzíts a fejeden körbe egy nagy párnát, és szívószállal lélegezz.
-
DArchAngel
tag
Az a nagy baj, hogy általában háton kezdem, féloldalt folytatom, de reggel már hason fekve ébredek. Erre van párna? Ilyen kör alakú
-
Ehh.. micsoda ötletek...
Gyerekek! VÍZÁGY!
Teljesen felveszi a fekvő test formáját. -
finest
addikt
Szerintem ezekben csak pelyva van, szal nem ehető. Nekem nagyon bejön, nem is kell egy kispárnánál nagyobb párna a fejem alá. Természetesen nem a nagypárnára téve használom a félreértés elkerülése végett. Több párna is van itthon belőle, mert atyám is ilyenen alszik, ha látogatóba jön. Sosem fáj a nyakam, amióta megvan.
A guglin sok infó van róla, szerintem bármelyik lakberendezési boltban kapni, ahol párnákkal foglalkoznak. Nem olcsó, de olcsóbb mint a szivacsból készült csodapárnák és jobb is. A búza szépen eloszlik, ahogy ráfekszel. Viszont alakítható, nem merev, mint a szivacs párnák, lehet tömöríteni. Nyáron ki lehet tenni kiszellőzni a napra, olyankor igazi széna illata lesz a párnának.
-
madstunt
addikt
én a hason és az oldalvást közt vhol félúton vagyok
nemtudom nekem sose voltak még problémáim bár az idő lehet elő fogja hozni.
-
finest
addikt
Vegyetek tönkölybúza párnát, az a legjobb! hozzáidomul a testetekhez bármelyik pozitúrában alszotok.
-
aphra2
senior tag
Háton és oldalt alvóknak van párna, és mi van a hason alvókkal
nekem meg csak az megy
Csemike: ha régi fajta dunnát csináltatsz az olyan nehéz mint a dög, azt nem könnyü csak úgy felvenni, a kávéért pedig ne te csoszogj reggelente, hanem a párod hozza az ágyba..., nekem is ő hozza
-
Nekem is voltak ilyen bajaim, bár az én esetemben az ágy is sz@r meg minden. Aztán, hogy most otthonról átköltöztem a koleszba elmúltak a reggeli fájdalmak, sőt ki is tudom aludni magam.
-
Csemike
aktív tag
Kipróbáltam egy ilyet is, de még háton fekve se tudtam elképzelni, hogy hogy lehet így kényelmesen pihenni.
Algieba: megér néhány ezer forintot a kényelmes alvás. Az Ikeában volt 10000 forintért még spécibb oldalatalvós párna, de nem tudom mennyivel tud többet. Az ötezer forintos is kényelmes, és nem fáj a nyakam.
-
Szintén oldalamon alszom. Évek óta kettéhajtott párnára hajtom a fejemet. Időnként a nyakam alá tömködöm a szélét. Ha látok valamelyik helyi boltban ilyen spéci párnát, tutira megveszem!
-
talmida
Közösségépítő
Háton-alvóknak meg ez az igazi:
Én ilyenen alszom. Csak a nyakam alatt van párna. Nagyon kényelmes, és a gerinc teljesen egyenesen tud pihenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest