- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Várom már az új évadot, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lezárást kap a story

Szeptemberre tolták.
-
zulu_mester
tag
-
Pikkolo^^
addikt
Július 27.-én indul a 4. évad.
-
nikilauda
senior tag
Annyian lelkesedtek, hogy a múlt évben megnézett két rész után adok neki még nehány részt a bizonyításhoz.
-
zulu_mester
tag
-
Drenadar
veterán
nah... most néztem meg az S3E1-et. ez már érdekes

-
zulu_mester
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Drenadar
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e befejező évad, mert sajnos nem sok mindent találtam erről
Pedig jó lenne, ha elkészülne egy normális lezárás.Közben utánaolvastam én is, kollega ugye linkelte a SyFy oldalát. Jön még egy évad, de csak 6 részt kapunk. Viszont állítólag lezárnak mindent. Írtam twitteren a főszereplőnek hátha ad valami infót, de még nem válaszolt.

-
zulu_mester
tag
-
gerii
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gerii
addikt
Szombaton jön az új évad.
-
Pikkolo^^
addikt
Jó sorozat.
Érdekes a Kellog hozzáállása amikor tudja mi fog történni.
-
Rimuru
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jester01
veterán
Hümm, én nem tudom hány évadot láttam, amennyit valamelyik német adón lehetett fogni. Na majd megvizsgálom az epizódlistát, mert ha van még amit nem láttam akkor azt be kell pótolni.
-
Rimuru
veterán
Kicsit gyengen indul, de az utolso evad mar nagyon jo volt szerintem. Sot. A befejezes meg nekem nagyon tetszett, foleg az utolso kepsorok. Kar hogy valszeg nem lesz folytatas.
SPOILER SPOILER
Olvasgattam kulfoldi forumokat is, nem sokan foglalkoztak vele, de volt egy resz ami nagyon durva volt szerintem. Konkretan a teljes bolygot elpusztitottak az idovonalaval egyutt ami konkretan fajirtasnak felel meg szerintem.
SPOILER SPOILER
Lesz még egy befejező évad.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit gyengen indul, de az utolso evad mar nagyon jo volt szerintem. Sot. A befejezes meg nekem nagyon tetszett, foleg az utolso kepsorok. Kar hogy valszeg nem lesz folytatas.
SPOILER SPOILER
Olvasgattam kulfoldi forumokat is, nem sokan foglalkoztak vele, de volt egy resz ami nagyon durva volt szerintem. Konkretan a teljes bolygot elpusztitottak az idovonalaval egyutt ami konkretan fajirtasnak felel meg szerintem.
SPOILER SPOILER
-
Zoja™
őstag
Én láttam eddig a z összes évadot, de csak most figyeltem, hogy van szinkronosan is.
Igaz, hogy fel állt tőle a hátamon a szőr, de legalább van... -
Drenadar
veterán
én nézem, de nekem semmi nagy szám, néhol elég bugyuta sorozat...
-
escape
aktív tag
Én az elejétől kezdve követem, de az évadok közötti hatalmas szünetek miatt szinte mindig meg kell néznem az utolsó részeket, mert nem tudom hol jártak. A legfrissebb évad már elég bonyolult, álmosan vagy fáradtan nem ajánlott nekiülni.
-
adrian360
őstag
Nem Kira hanem Kiera

És az első évad sokkal jobb volt mint a második, én ott kaszáltam. sima nyomozós sorozat lett, sokkal többet ki lehetett volna hozni az alapötletből. -
CaNNa3IS
senior tag
Detto
-
razorka777
veterán
Az első évadot végignéztem, majd a másodikat félig.
Aztán feladtam.
-
Syl
nagyúr
-
kaszaking
tag
első évadban nagyon a címadással sem erőltették meg magukat. Minden epizód címében szerepel az idő szó

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- általános iskolai rendszergazda
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vostro 3590 15.6" FHD i3-10110U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD (PCIe 4.0) magyar bill gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 850 PRO 2.5 512GB SATA3 SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G3 S24AG320NU VA Monitor! 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i7-5G I 8GB I 256SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó új Lenovo ThinkBook 16 Ultra 5 225U 32GB DDR5 FHD+ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5548
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig jó lenne, ha elkészülne egy normális lezárás.