Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
Ismerek olyat, aki jobban szereti a notebookot. Elsősorban nem azokra a streamerekre gondoltam, akik megélhetés szerűen csinálják. Amúgy van ennél jóval erősebb dupla kijelzős notebook is, lehet miből válogatni.
A másik része, meg lehet lol, de vannak függők.
Egyébként nem hinném, hogy egy ilyen filléres érintő kijelző tartaná vissza az egyéb fejlesztéseket. Ha ez nem lenne, lehet még ennyi újítás se lenne.(#15) janeszgol
Persze. Ez csak példa volt részemről. Elég sokoldalúan használható ez a másodlagos kijelző. Ugyan már régóta nem vettem notebookot, de ha egyszer vennék, nem sértődnék meg, hogy van benne ilyen funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest