Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Battlefield 6
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest