- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Xaels egyszavas válasza nem túl tartalmas...
A PCI-Express riser két változatban létezik, az egyszerűbb végül is egy szallagkábel, amelynek a két végén egy-egy PCI-Express csati van, az egyik vége pontosabban foglalat, abba megy a videókártya. Az alsó pedig az alaplap PCI-Express csatijába.
Van persze kártya formátumban is, itt feltehetően egy ilyet használtak:
-
kiezTe90
senior tag
Neharagudjatok tiszta hülye kérdés következik.
Nem vagyok otthon a gépek világában. Hogy lehet a videókártya állított? Hogy csatlakozik az alaplaphoz?
Bocsi mégegyszer, és köszi a válaszokat! -
hash99
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5 üzenetére
Tudtommal kb semmit.
-
Xaels
félisten
Azért megnézném a VGA hőfokokat -
Ez a vga Raiser nagy divat de mennyi késleltetést ad hozza a történethez?
-
törölt tag
Szódával elmenne az ark, de a többi olyan vásáros-jajdeszíp, hátrébb meg van egy kompakvíz beépítve...
A 70 USD-s venti jól néz ki ezzel a kerettel, de biztos nem lesz kicsi a szélzaj amit produkál.Nem lenne egy életre szóló befektetés, egyik kiállított termék sem.
-
Cifu
félisten
Biztos én vagyok csak hülye az áramlástanhoz, de mi a fenéért jó, ha széles és nagy tartókat rakunk a ventillátor légáramába? Zajforrás és ront a hatásfokon.
-
törölt tag
Ehh... Ez a New Ark ez megint triggerelte nálam az "építsünk újra vizet" receptorokat... Nagyon el tudnám képzelni az asztalon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest