- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Én értettem a lényegét annak amit írtál és egyet is értek vele sok szempontból,mindazonáltal arról nem tehetünk hogy mi ide születtünk és kezdünk elkényelmesedni az iszonyatos technikai fejlődés miatt.Mi már hiába mennénk most pl. a bushmanokhoz,soha nem lehetnénk olyan felhőtlenül boldogok és gondtalanok mint ők,mert annak az állapotnak pont az a lényege hogy soha ne kóstoljon bele az ember a "civilizációba".
Lásd:kisgyermek első évei,mikor még semmit nem tud a világról és az élettel járó problémákról. -
Muerte
addikt
Ha már mindenképpen robot akkor csakis a "Mucsi-féle" [link]
Amúgy a fenti vitára:Szinte az egész fejlett világ pl.leprimitívezi az ősi törzseket,holott mondjuk ott ahol a bushmanok vígan élnek a sivatag közepén egy civilizált ember 1 nap alatt meghalna,akkor ki is a primitív?Sok filmet megnéztem róluk,elképesztő milyen intelligensek és milyen harmóniában élnek,iszonyatos körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest