- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
3ye
tag
Margitkát ki kell rúgni és felvenni egy olyat, aki megtanulta.
Jó tudom, ez most genyó volt meg szegény...meg árva meg mitudomén mi....
Csak akkor vagyok ideges amikor egy BKV pénztárnál még mindig kézzel írják a számlát és 20x kell neki elmondani a cég nevét, mert még betűzve is rosszul írja le.Engem bezzeg és gondolom ezzel sokan vannak így, ha nem tudok valamit megoldani időre vagy netán elszúrok valamit, 5-iknél megköszönik az ott létem, el lehet menni.
Tanulja meg vagy menjen el nyugdíjba vagy akármi.
-
3ye
tag
Azon nevetek mindig, hogy annyira felháborodik a nép, mintha kötelező lenne ezt használni, mert, ha nem, akkor világ vége van.
Úgy ontjátok magatokból a hülyeséget, hogy az hihetetlen. Mégis mit mutatott volna meg?
Ez kell az embereknek, social, xbox és okosteló. Apple mit csinál? Ugyanezt.
Azt is szidjátok. Ubuntu, az is csilli-villi már, az is szar? (példa volt, még mielőtt valaki nekem ugrana, hogy az milyen jó).
Ráadásul a társaság 70% WAREZ W7-et használ és közben van pofája szidni azt ami még meg sem jelent.Mindent szidtok (tisztelet a kivételnek), de ahogy látom ez már kb. hagyomány Mo-n. Semmi se jó, minden szar, csakis szar lehet és különben is. Ez megy mindenhol, ahelyett, hogy egy picit örülnétek, hogy vannak még emberek, akik azért dolgoznak, hogy legyen egy WP7-es telefonod vagy egy Warezolt W7-ed.
Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest