Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaud
csendes tag
jó telefon a teszt alapján, tényleg van egy kis htc beütése
-
alamuszi
senior tag
Tökön szúrja Steve-t a Hon Hai Precision Industry Co Ltd. Na itt az ideje, mióta az IPhone kezd a szegényebb országokban rétegmodell lenni, valamiből kell a hiányt pótolni. De legalább jó irányba haladnak.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
simonzé
addikt
És ezért nem kell sorbanállni éjfélkor.
Jó kis cucc, de van pár gyalázatos részlete. A szar hangminőség, az FM rádió hiánya, és a randa képeket tudó fényképező egyszerűen érthetetlen számomra. Egyik sem megoldhatatlan gyártói szinten, mégis sikerült szarul megcsinálni. Ez azért gáz. Emiatt most nem ilyet veszek, pedig nagyon közel volt az igényeimhez...Bocha: ez a mondat nem az eddigi legjobbad: "Még szerencse, hogy a csatlakozó 3,5 milliméteres, így gond nélkül használhatjuk a saját kiegészítőknket. Az FM-rádió megléte viszont így azzal is hiányozni fogk."
I don't fit in. I fit out.
-
joey04
titán
Tulajoknak jól jöhet:
-
Tobias-
csendes tag
A cikk szerint a Galaxy 3 összességében jobb készülék. Ez vajon miben nyilvánul meg? A specifikáció szerint a procija kicsit jobb, de másban nem látnám, hogy olyan sokkal jobb lenne. A G3 kijelzője kisebb, másban pedig eléggé hasonszőrűek. Én jelenleg épp ezen két teló között vacilálok, és nehezen tudok dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
ch_m
csendes tag
Én megvettem, nem bántam meg. A kapacitív kijelzőre mentem elsősorban. Nagyon jó, tényleg éppen alig kell hozzáérni , pontos, gyors. Hangátvitelileg meg nem volt egyáltalán bajom. Tényleg igaz az hogy asztalra lerakva a csengőhang kissé halk de ezen segít ha jó tokot vesz az ember és zsebben hallható lesz.
Sztem jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
depeche
csendes tag
Sziasztok!
Íme egy [link] , ahol még vesézik a Commtivát!
Remélem nem sértek meg vele senkit, h ide átdobtam! Csakis "több szem, többet lát" alapon....! Meg újra örülök, h jól döntöttem!
Android Forever! -
z0d1AK
nagyúr
Most van nálam pár napig egy Commtiva Z71-es, holnap csinálom róla a videóm. Ha valaki szeretne megtudni valamit róla, az feltétlenül szóljon!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gaboca0314 #112 üzenetére
Elsősorban videó lesz, és egy rövidebb összefoglaló.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz BenceShearer #114 üzenetére
Egy 15 percet ma beszéltem rajta, nem volt gond, kihangosítva nem próbáltam.
A videó felkerült a youtube-ra.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
1stror
csendes tag
Azért az a tény,hogy az LG Optimus a neocore 3D tesztben 46,8 fps-t produkál, a Commtiva Z71 32,1 fps-ével szemben, nekem nem feltétlenül jelenti azt, hogy az LG elmaradna hardware tekintetében a Commtiva mögött.
Nem kötekedés képpen, mint inkább helyesbítés képpen szögezném ezt le a videóban elhangzottak után.
Amúgy a videó nemrossz,(köszönjük szépen!) ám nekem egy picit még mindig szubjektívnek tűnik az a kijelentés, hogy jelenleg ez a legjobb vétel, mondjuk gondolom ez a kijelentés annak tudható be, hogy szeretnétek hogy sokat vegyen-vigyen a nép, és ezzel nincs semmi gond, ám amíg nem megy lejjebb az ára, addig szerintem ez csak hiú remény marad.
Béke ,
és mégegyzser köszönjük a videót, szívesen néznék egy olyat amelyiken 3D játék futtatásában teljesít szolgálatotAki nem hinné a 46,8 fps-t:
http://www.youtube.com/watch?v=53OCA4sunkI[ Szerkesztve ]
-
1stror
csendes tag
válasz BenceShearer #119 üzenetére
Igen Bence ezen már én is gondolkoztam, hogy vajon mi okozhat egy 3D-s tesztben cirka 36%-os eltérést, annak ellenére hogy ugyanaz a hardware van benne "elvileg"... (s mindez úgy, hogy Optimus 1.6-al pörög)
Többek közt ezért is szeretnék ERRŐL a teliről játékban teljesítő videót látni nem pedig az "elvileg" ugyan ezzel a hardware-el rendelkező Wellcom A88-asról.
Valószínű sokan tojnak erre, de nekem fontos mert sokszor ütöm el felesleges időmet minél prémiumabb játékokkal.[ Szerkesztve ]
-
1stror
csendes tag
Sőt, ha a Commtiva által produkált fps értékhez viszonyítunk, akkor 46% az eltérés, de ne hasogassuk itt a szőrszálat, inkább valaki akinek ilyenje van töltsön le rá egy NFS Shift-et és linkeljen be egy ingame videót.
Na azt megnézném -
Skynet258
veterán
válasz BenceShearer #124 üzenetére
-
Skynet258
veterán
válasz BenceShearer #126 üzenetére
Természetesen rendben volt, tegnap pl. egész nap ezt használtam, több hívással, és semmi probléma nem jelentkezett.
-
kaller1
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz BenceShearer #132 üzenetére
A driverek viszont rengeteget számítanak, hidd el. A Spica is alapból gyengébben muzsikált, aztán elkezdtek hozzá heggeszteni mindenféle driver-t, és jobb lett.
A Commtiva Z71 egyébként nálam nem hozta azt a sebességet a Raging Thunderben, mint az a videón látható, hiába azonos a hardver... Nem sokkal rosszabb, 2-3 fps talán, és az is csak akkor, amikor az összes autó a képben van.
[ Szerkesztve ]
-
1stror
csendes tag
válasz Skynet258 #133 üzenetére
Hát jah, igazat szólsz, de mindenesetre ez nekem nem begyere, hogy azt írja ki NFS meg Asphalt, hogy nem támogatott készülék, Optimus ráadásul meg a N.O.V.A.-t is meg HAWX-ot is viszi :S.
Leakadtam amikor megláttam: http://www.youtube.com/watch?v=gm_BlKAKEVI
Nem azt mondom, mert röcög rajta de akkor is, had én döntsem már el, hogy mennyi FPS-t tűrök el... -
ravebp
senior tag
Hát én a mai nappal eladtam a spicát, és ezen a telón gondolkodom.
Próbálom összefoglalni a véleményem.A spica legnyagyobb előnye a háttérben folyó iszonyatos munka.
Kb szerintem ennyi. Valaki itt írta, hogy a commtiva az új ki tudja milyen támogatással stb...
Hát az én véleményem, hogy ebben nehéz lenne a samsungot alulmúlni, hisz drivereket úgy írták meg spicára, ahogy... Froyo nincs és valszeg nem is lesz, lesz#rva, hogy hány millió embernek van lyen telója, stb...
Ezzel szemben Commtiva lesz froyo, van 3d, 24hónap gari(Spicára amikor vettem még csak 12volt),stb...
Maga a telefon szerintem nem sokmindenben különbözik, tény hogy a spica procija, hiába nagyobb órajelen üzemel, ez a teljesítményben nem érződik.
Ráadásul t_mobilosként ott volt/van/lesz a fújkálós hiba telefonálásnál, amelynél kevés idegesítőbb van(utálom amikor azt hiszik hogy akkora tahó vagyok, hogy folyamatosan szipogok a telefonba, és ráadásul én nm is feltétlen tudok róla mertugye én nem hallom)
Én azt gondolom, hogy a commtiva kb egy leegyszerűsített kicsit butább legend. Az hogy a kamera milyen? hát ezt sose fogom megérteni. Van ember aki a telefonjával készült fotókat nyomtatja ki?
Mert monitoron arra minden kép alkalmas, hogy megmutassa mit méirt fotóztál... Az h nem szép színű esetleg picit életlen, esetleg tompa színű??? KIT ÉRDEKEL??? Ami olyan azt úgyse telefonnal fotózom, kiállítás meg úgyse rendezek ezekből a képekből...
Nekem pl sokkal fontosabb hogy van dedikált híváskezelő gomb Galaxy3-on nincs, és hogy szabvány felbontás, ami galaxy 3-n nincs
Az n-es netet telóba én se tartom rohadt fontos dolognak
Szerintem az ára se vészesebb mint a többi, közel egy ár, két év garival
én teszek egy próbát szerintem, mert közel s távol sem tudok jobb alternatívát a pillanatban, max ha lenne egy full qwerty-s nem csúszkás amolyan blackberry styleRave
-
ravebp
senior tag
Nos, megvettem. Divx-re alkalmatlan, de cserébe megtaláltam az Akari nevü progit, ami jó ehhez a telóhoz.
Rave
-
ravebp
senior tag
válasz monti0222w #141 üzenetére
Akari nem lejátszó hanem led kontroll progi
Hát videó nem nagyon jön még össze
Wifi no prblem, a játékok skynet tesztjében benne vannakRave
-
ravebp
senior tag
-
depeche
csendes tag
Íme egy [link] a videó lejátszásra! Nálam rendesen műxik!
Android Forever! -
depeche
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest