Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboca0314
tag
ha tényleg lesz rá 2.2, akkor ennyiért szerintem nagyon jó vétel..... Itt a kérdés a mikor, mert az hozhat, például a kamerában javulást (nyilván ha szoftveres problémákról van szó)
-
gaboca0314
tag
Specifikációit tekintve ez ugyanaz mint egy HTC Legend, nyilván nem fémházban, nem HTC Sense-el, ja és Rádió nélkül....
A Mobilx-en is még 1.6-os android van a specifikációk között.......
Viszont, ha a magyar nyelv default rajta, akkor az sokakat kárpótolhat, akik eddig idegenkedtek az android angolságától
Nem rossz ez, határozottan nem rossz ennyiért.......[ Szerkesztve ]
-
gaboca0314
tag
Majd ha valakinek lesz még ilyen kis telója, írja már meg, hogy nála miben realizálódik ez a "nem túl jó hangminőség" dolog, kíváncsi lennék ki mit mond erről.......
-
gaboca0314
tag
Üdv mindenkinek!
Én is megvettem ezt a készüléket, nekem is első androidos telefon. Amire vettem arra tökéletes, ennyi pénzért szerintem jó vétel.
Az alap androidos felülettel szerintem sincs baj, mindenki úgy cicomázza fel, ahogyan akarja. Nagyon ritkán ha extrém sok alkalmazás van megnyitva, időnként kicsit döcögősebb lesz, de ez abszolút nem vészes, belassul a Samsung Galaxy S is, pedig az mérföldekkel jobb hardverrel bír.
Szóval én az abszolút ajánlható kategóriába teszem. Nem bántam meg a vételt. -
gaboca0314
tag
Ja és azt se feledjük el, hogy a felület nyelve kifogástalanul van magyarra fordítva (kivéve a gyári beégetett alkalmazások mint pl Gmail). Szóval aki nem annyira jártas az angolban, annak szerintem a legjobb. Más nagyobb gyártók (tisztelet a kivételnek) nem veszik a fáradtságot, hogy honosítsák a felületet.
Navigációt kipróbáltam rajta, egyelőre még csak feltelepítettem, de azt kell mondjam ezen a képernyőméreten már van létjogosultsága egy PNA-val szemben. 1 perc alatt talált műholdat és "kiköpte" hol vagyok
Most már csak egy jó dámajátékot kell találnom valahol, mert azzal szívesen elütném az időt.
Egy kicsit hiányzik az FM rádió, de mondjuk erre van magyarok által fejlesztett app, igaz ahhoz korlátlan netcsomag nem árt.....
Ja és jön hozzá nemsokára a Froyo. Gyári ROM, nem pedig buherált verzió..... és ha ez meglesz akkor nem sok ilyen kategóriás készülék mondhatja majd el ezt magáról, hogy én 2.2-es Androidot futtatok[ Szerkesztve ]
-
gaboca0314
tag
Ma reggel benavigáltam vele a munkahelyemre, a GPS pontos, jó. Hozza azt amit kell
-
gaboca0314
tag
Abban tud nekem valaki segíteni, hogy hol állíthatom be azt, hogy a készülékkel készített képeken legyen GPS koordináta az exif adatok között?
-
gaboca0314
tag
Valaki aki már telepített ROM-ot, megtenné azt, hogy egy step-by-step leírást adna a frissítés menetéről, mit, hogyan milyen sorrendben kell csinálni......., mert én is kipróbálnék egy ilyen módosított ROM.ot....
-
gaboca0314
tag
Esetleg zseblámpa funkcióra ez:
http://www.appbrain.com/app/akari/jp.skfactory.android.akari
Hátha......
-
gaboca0314
tag
Ha a zseblámpa is menne, tökéletes lenne, sokat használom a LED-et világítani, már annyira megszoktam, ha valaki megoldást talál a hátsó led üzembe helyezésére 2.2 alatt, azt üdvözölném!
-
gaboca0314
tag
Érdeklődtem lesz-e lokalizált magyar nyelvű ROM, sajnos ezt a tájékoztatást kaptam a Premium Trading-től:
,,Tisztelt Uram!
Sajnos nem várható a Magyar változat 2.2 verzióból Z71 modellre.
Üdvözlettel: H.Csaba
Így jártunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest