- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
Haha és ehhez még ablaktörlő is lesz
Én arra leszek kiváncsi , jó lett a cikk.
-
pointer4
tag
Jól szóltak előttem. Talán még látszik is, hogy bal kanyarnál jobbra mozzan a szerkezet, emiatt a gravitáció jobbra húz, amerre a centripetális erő ellentéte akarna kihúzni a kocsiból. Így még az 1g erő se érhető el, mert nem fordul el addig, hogy a gerincem vízszintesen legyen. De erről írtam az első cikkben.
A képeket nem szívesen nagyítanám fel, látványosak, meg minden, de elterelnék a figyelmet a szövegről. Akit érdekel, úgy is rányom a linkre.
-
Pofee
csendes tag
Legutóbb mikor ott voltam a hidraulika sem ment, csak te lökdösted
Látom ismét tesztelnem kell a fejlesztéseket
-
64b0r
aktív tag
Istencsászár lett!!!
Viszont ha lehet annyi kritikát az íráshoz hozzáfűznék, hogy a cikkben lévő kisméretű képeket cseréld le kicsit nagyobbakra, mert ezeken nem sok látszik így. -
törölt tag
nagyon fasza a cucc.
régen is akartam kérdezni, sory valaki tuti feltette de nem olvastam vissza:
nem mozog ez egy kicsit sokat a pályához képest? ha nem látnám a képet tuti azt mondanám hogy valami offroad versenyen mész hegyen völgyön átgrat hozzá még egyszer
-
pointer4
tag
G25-E Manual
Sajnos amikor még a gyári 28cm-es kormány volt a G25-ön, még nem toltam 540°-al. Tehát ahhoz nem tudom hasonlítani. De, biztos hogy kényelmesebb, és pontosabb, még ha kicsivel is. Nagyobb kormánnyal könnyebb megfogni az erős FFB-t, és az erőssége miatt jobban is jelez.Írni, óó igen, még sok mindenről lehetne. De hát ez csak kedvcsináló, akit érdekel valami mélyebben, az úgy is feltúrja magának a szükséges szakirodalmat.
Persze a hülyeséget is mondenkinek magának kell megszűrni[link]
-
neilszab
őstag
Hát látom téged is "magával rántott" a téma rendesen...
Nagyon érződik, hogy neked is annyi minden van még a tarsolyodban, amiről még hosszú oldalakat tudnál írni, csak győzzük majd elolvasni!
A cikkeddel engem inkább csak "felcukkoltál", mintsem kielégítetted volna a kiváncsiságomat...
(Csak hogy érzékeltessem miről beszélek, miután elovastam a cikked (éjjel), utána még vagy 3 órát szörföltem a neten a további részletekért, mire észbekaptam, hogy holnap meló...reggel volt is belőle gond a HÉV-en)
Engem, hogy öszinte legyek ez a mostani kormány kijelzős, meg sokgombosítás dolog nem fogott meg annyira (persze gyönyörűen néz ki, igazán remek munka, de sztem én 17 rongyot nem áldoznék erre), viszont nagyon szívesen olvasnék még a mozgó cockpitedről, vagy konkrét irányítással/vezérléssel (pedál, kormi tuning)) kapcsolatos módosításaidról, illetve majd a Clubsport pedálodról is...ha megérkezik
Amúgy az új szélesebb kormánnyal és nagyobb kormányszöggel érzel magadon vmi javulást/fejlődést?
Grat a cikkhez...
-
rori
csendes tag
-
szatocs
őstag
Írtad, hogy a G25-E elkészítési útmutatót ingyen küldik, amennyiben regelek az oldalra. Ezt melyik menüpont alatt, és postázzák, vagy letölthető?
(Azért nem privátban írtam, hátha mást is érdekel
)
-
ThaBoss
senior tag
Szép munka, elismerésem!
-
atike
nagyúr
Dekomoly!
Grat!
-
ádyz
addikt
Jogsid van-e?
Congratulations.
Amennyi penzbe van ez neked, vehetnel egy igazi autot is, nem?
-
Királyság Up!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez nagyon durva.
-
raczger
őstag
bl1@ufr
van s2-őd? merre szoktál játszani?
-
Kephamos
addikt
[link]
Azért nem olcsó mulatság ez. Nagyon nem. Ahogy nézem Festo szerelvények láthatóak a képen. Csak a szelepek kerülhettek vagy 100K-ba -
rudi
nagyúr
válasz
mexicanraven #5 üzenetére
Még az is lehet
-
blueMerle
veterán
Nagyon szép munka, gratula
Nekem muszáj volt vennem egy sportautót, mert a szimulátor már nem nyújtotta azt az élményt amire vágytam.
Természetesen szigorúan csak tuning-autós találkozók alkalmával száguldozom
-
Noel Ryyka
csendes tag
Tisztelem az ilyen beteg embereket
nagyon jó lett!
-
Daniel Alves
őstag
RESPECT
-
szatocs
őstag
Ismét nagy alkotások, mondjuk a baráti alapon elkészített cockpitet még nem láttam a másik fórumon sem. Annak a mozgása nagyon érdekelne, van esetleg arról is videód?
Vagy már közölve is lett, csak én nem találom? -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem vagy semmi...
Ehhez azért kell egy kis kreativitás, vagyishát nem is kicsi. Láttam már jó pár ilyet, de ez übereli őket, ezzel a hidraulika dologgal. Na meg hát a kormányod...
Gratulálok...
-
mexicanraven
senior tag
Méltó folytatása az előző cikknek! Ez netán nem fog szerepelni a Prohardveren??
-
14adam
addikt
Pár hónappal ezelött is volt fent egy ehez hasonló cikk,már akkor nagyon akartam egy ilyet,de most mégjobban
-
cselt
senior tag
Ismét király cikk lett, gratu
(Bár kicsit reménykedtem, hogy már a Fanatec pedálról szerzett tapasztalataidról fog szólni a cikk
)
Szerk.: Az ablaktörlős cuccot bemutató link nálam nem működik. (lehet, csak én vok a béna, de azért nézd meg)
-
JoeYi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- További aktív témák...