- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovgab
tag
Már egy jó ideje Manjaro és XCFE. Nem hagy maga után kívánnivalót ...
Mondjuk nincsenek nagy igények -
Cifu
félisten
Két évig használtam egy mindenes laptopon Unity-t, kicsit meguntam.
A KDE-ben imádtam az apró gegeket (zselés ablak és társai), de a Firefox (és FF alapú) böngészőkben ez a háttér / betűszín probléma az őrületbe kergetett, illetve az, hogy pl. LibreOffice-ban nem láttam egyszerűen a menüsávot (lásd berakott kép).Pár apróság van így hirtelen, ami zavar (pl. konkrétan jelenleg nem lehet a Linux nyelvét megváltoztatni illetve a qTorrent kezelőfelülete teljesen szét van esve), de ezek nem olyan gyilkos dolgok, mint a KDE-ben látottak. Plusz memória terén elég kisétvágyú, a 4GB-ból KDE-n ~20-30% maradt csak szabad az "alap" nyitott böngészővel, itt most 50%-ot mutat. Kinézet terén nem ér fel a KDE-vel, de ezt előre tudtam...
-
lev258
veterán
A ppa nem rossz megoldás. De Gnome-nál te 2-t is javasolsz, amiből az egyik staging. Ennek okára lettem volna kíváncsi.
A staging általában erősen alfa/béta állapotú dolgok egyvelege, és valószínűleg gyakran frissül is (javul vagy elromlik). Nem tudom, ezzel mi a helyzet.
Látom már törölted azt a sort. -
lev258
veterán
Egy technikai jellegű kérdés.
Biztosan jó az, ha Gnome-ból staging ppa-t (is) használ az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mini PC
- Beelink ME Mini
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest