- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Jó írás, pár apróságot én még megemlítettem volna de jó terjedelmes lett így is.
Kár hogy csak most találtam meg és eddig valahogy elkerülte a figyelmemet."Az MW2 a maga idejében (1990-es évek második fele) volt csúcs. Akkor és ott nem nagyon volt kérdés, hogy ütött, mint a buszkerék."
Ez érdekes, pont nemrég olvastam végig a PC-X és az 576KByte akkori tesztjét róla. Egyik sem volt igazán elájulva tőle kezdetben."Az MWO-ra kb. évente egyszer ránézek (Founder volnék), de már igazából rég elengedtem. Annyira, de annyira félresiklott az a játék, hogy az fizikai fájdalom kategória..."
Én töröltem az accountomat. Felesleges időpocsékolás az egész.Van hozzá már jópár kiforrott mod is. Mint amit ki szeretnék majd próbálni a Battletech Advanced 3062.
-
@Shadowguard: Az MW2 a maga idejében (1990-es évek második fele) volt csúcs. Akkor és ott nem nagyon volt kérdés, hogy ütött, mint a buszkerék. Pedig voltak konkurensek (EarthSiege / StarSiege, Heavy Gear 1-2), és azok sem voltak rosszak....
Az MWO-ra kb. évente egyszer ránézek (Founder volnék), de már igazából rég elengedtem. Annyira, de annyira félresiklott az a játék, hogy az fizikai fájdalom kategória...
@Diabolis: Azt nem vitatom el, hogy vannak vele problémák (konkrétan attól, hogy 150 mentésnél írd és mond 1 perc, amíg betölti a mentések listáját (nem a mentést!) úgy, hogy húzott Ivy Bridge i5 proci, 16GB ram és SSD van alatta... hát én is kitérek a hitemből), de azért annyira nem rossz játék. De ezt is még egy pár hónapig reszelhették volna...
-
Diabolis
aktív tag
Bár az új Battletech játék is olyan jó lenne, mint ez a két összefoglalód. Akkor nem gondolkodnék, hogy fejjel vagy lábbal ugorjak a monitorba...
-
Shadowguard
senior tag
Nekem a Mechcommander első része volt a nagy kedvencem a játékok közül, az MW egyik részét (talán a négyet) próbáltam anno ismerősnél, de akkoriban nem tudtak lekötni az FPS-ek. Viszont egy-egy küldetést rengetegszer újrajátszottam, hogy egy-egy jobb mechet a csapatban tudjak (harmadik küldetés, MAdCat 100+ próbálkozás volt). Más kérdés, hogy néha érdekes konfigurációkat raktam össze: egy catapultra talán 6-7 klános LRM is elfért (csak mert szó volt róla a BT topikjában), de építettem ER PPC-s Jagereket is...
A második rész viszont nem tetszett. Egyszer végigjátszottam, de semmire nem emlékszek már belőle. Pár éve próbáltam megint felimádkozni, de nem tetszett neki a Win7 és inkább nem erőltettem.
Illetve próbáltam az MWO-t is, de még egy nagyon korai verziót. Akkoriban még sehol nem voltak a klánok, csak ígérgették és mintha akkor került volna bele az is, hogy a lejtőn lassulnak a gépek. Annyira nem lett volna rossz, de nagyon érződött, hogy ha haladni akarok akkor bizony fizetni kell (talán 3 garázshelyem volt összesen) és 90%-ban csak LRM-boatok voltak. Nem tudom ez változott-e azóta
Azt viszont sajnálom, hogy a könyvek kiadását nem folytatták, a Jáde Főnix trilógiát leszámítva szinte mindet olvastam. A jobbakat többször is -
Ó, anyám... az MW3 intrója szinte beégett az agyamba, annyiszor néztem végig. Kár, hogy a játékban annyira nem remekeltem, de a hangulata nagyon magával ragadott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Előszó: ezt 2011-ben írtam eredetileg még az Mechwarrior: Online bloghoz, most picit (tényleg picit) reszeltem rajta,...
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest