- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Én soha nem féltem a tűtől, viszont rühellem nézni, ha előttem valakit szúrkálnak... horrorban is nekem keményebb lenne azt mutogatni, hogy sorban oltogatják az embereket, mintha 1.5órán át láncfűrésszel beleznének
...aztán 5éve asszonynak kellett beadni a hormoninjekciókat ilyen előre töltött fecskendőből: akkor megembereltem magam
majd szülés után a vérhígítót sima fecskendőből és akkor már az is ment... ha ezt a kínait megkaptuk volna, hogy adjuk be itthon magunknak, szerintem simán megcsinálom
-
mephi666
nagyúr
ja, én 2 hete kaptam meg: mondta is az orvos, hogy ez már ilyen előre töltött, külön csomagolt... annyi, hogy aznap sorban sz*r volt a tű a fecskendőkön... nézegettük, hogy nem is szép hegyes volt a vége, hanem majdnemhogy horgos... szerencsére a nagyrészt ho alatti bő 1 évben nem karra jött fel rám 10kg és elég rendesen be tudta adni
...tüneteim hasonlóak voltak... pár napig random fáradtság meg a szúrás helyén érzékenyebb volt a karom... volt, aki arról panaszkodott, hogy alig bírt utána aludni: én mint a bunda
kíváncsi leszek majd a 2. felvonásra: az tapasztalat alapján ismerős körben mindenkin ütött egy nagyobbat
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest