- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Több mint valószínű, hogy rossz helyre írok megint.
Lenne egy olyan kérdésem, mi annak a pontos neve hogy mobil sim kártyán lévő nettet meg tudjam osztani például a laptopommal.
Húúúú eléggé hülyén írtam le.....
Tehát ugyebár már a legtöbb mobilnak van olyan funkciója, hogy internet megosztás.....
Nos nekem ezer éves van és ez nem tud ilyet.
Az lenne a kérdésem, hogy mi az a készülék amit lehet venni hogy ezt tudja. Mi a neve, hogy keressem? (Nem akarok mobiltelefont venni csak ezért).
Előre is köszönöm a választ és bocsi ha nem ide tartozik. -
KukkSteve
senior tag
"Riszpekt!"
Hála!
-
caizzz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
nem, de erted akar a holdra is elmegyek cica!! <3
-
Sandrew
őstag
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
-
huntermati
aktív tag
Üdv. Ezt majd kipróbálom.
-
caizzz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
hetfo este?
-
mephi666
nagyúr
bakker, ma munkaidőben kérdeztem épp Mr.Csizmástól, hogy "veled meg mi lehet? nem lehet látni... banoltak, vagy miarák?"
D lol... 6. érzék.... erre inni kell
-
Gergő_
őstag
mobilnetem van 3g stickkel, a gép wifijén akarom kiszórni a jelet valakinek, levédve, akkor ez jó nekem?
-
caizzz
senior tag
hat nem.
a portalok szarok, a par jo arccal tudok kommunikalni szosolkonnekttel, a forum nem erdekel, a staff nevetseges (mikor mar megkerdik dmben hogy kitegyenek-e vegleg vagy csak tempban, az teljesen az alja). ez a post meg ilyen hasznos note csak, semmi tobb, remelem jol jon valakinek.
szep estet!
-
danih
veterán
windows 7 101
-
Sandrew
őstag
Újra itt?
-
caizzz
senior tag
Ravitt az elet erre, nincs csak kabelrouter, es nem akartam pusztitani a 3G adatforgalmi keretemet.
Remelem, valakinek hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest