Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

addikt

válasz #56573440 #58 üzenetére

Hát bizony kapja az ember a pofonokat rendesen! De kell is ,hogy észhez térítsen! Én azt vettem észre a legtöbb lány azért sír, hogy legyen végre egy olyan barátja aki szereti, figyelmes, hűséges, tenyerén hordozza! Majd ha kap egy ilyet az élettől azt nem tudja értékelni és elkezd futni egy olyan pali után aki meg leszarja sőt kutyának nézi! Ez nálam kb. 3 csajnál játszódott le. És mindhárom esetben én voltam az a barom aki a tenyerén hordozta a leányzót! Mondanom sem kell egyik sem térült meg! Csak a csalódás, felesleges anyagi és érzelmi ráfordítás! Visszagondolva oké ezek megtörténtek de még is kik voltak azok a lányok akiktől kaptam is nem csak adtam? Kivétel nélkül mind azok akiket egyáltalán nem hordoztam a tenyeremen ,a befektetett energia minimális volt és mégis sok szeretetet és odaadást kaptam! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a csalódások miatt bosszút kell állni a többi utamba kerülő lányon akik esetleg meg sem érdemlik! Csak nagyon észnél kell lenni, mert hiába akar ő összejönni veled és látszólag a nyeregben vagy amint megszimatolja gyengeséget egyből visszájára fordul! Nem szabad bedőlni a nőknek, mindegyik azt várja, hogy előbb bizonyítson a férfi. Mutassa meg tisztességes és őszinte a szeretete és akkor esetleg kegyeskedik lefeküdni velünk! Én erre annyit mondok bizonyítson ő is!! Azt sem értem miért hiszi azt a legtöbb lány, hogy ő valami kurva nagy szívességet tesz nekünk férfiaknak ,hogy lefekszik velünk? Mintha neki nem lenne ugyan olyan jó! ;] Az is egy baromság, hogy a férfiak mindig csak a pélójuk után mennek és minden nőt meghúznak aki az útjukba kerül! Én ezt pont fordítva látom! Általában ha egy férfi és egy nő összeveszik legtöbbször a nő az aki azonnal menekül az újabb kapcsolatba és pár hét múlva már egy másik férfi oldalán vigasztalódik! A férfiaknak sokkal több szünet szokott lenni a kapcsolataik között! És akkor most ki is az aki nehezebben bírja ki szex nélkül? Hát persze hogy a nők! Nem azt mondom ez kivétel nélkül mindenkire igaz mert akadnak kivételek, de nagy általánosságban ezt látom és tapasztalom!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés