Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adonimus

senior tag

Sziasztok.
    Sajnos egyszer hagytam magam rávenni, hogy vegyek méregdrága cipőket és ne használtat vagy ne kínait. Oké, az biztos jó lesz.
    Kinéztem 10.000ft-ért egy Fila cipellőt. Hát természetesen semmire való anyagokból, de nem baj. Felpróbáltam, akkor látom, hogy kb. 2 centis ragasztó folt van az oldalán, az oldala nem akart megállni és így oldhatták meg. De jutott a ragasztóból máshova is. Megkérdeztük, hogy a másik Debreceni üzletben van-e ez a cipő. Igen van. Átmentünk, majd kiderült, hogy az összes készleten lévő darab egy selejtes hulladék, ragasztóhibás volt mind. Elkezdtem nézegetni a 6-10 ezres kategóriában. Már a végén ott tartottam, hogy lesz*rom, hogy néz ki csak ne legyen hibás. Nem találtam ilyen cipőt. Mind egytől egyik hibás volt. Ragasztó hiba, szakadás, elszabás, de volt amelyiknek az egyik fele teljesen félre állt. Mérgemben megragadtam egyet majd pár perc városi séta után kiderült, hogy a belseje rosszul van eldolgozva így széthorzsolta a lábamat. Cserélték egy sima egyszerű, fűző nélküli cipőt hoztam helyette hátha ez bírja.
    Így néz ki: átlag felhasználás mellett(séta, üldögélés), pár hónap után:

Mert szeretjük a cipőket. Kínaiban vettem 1200ft-ért egy cipőt ezután, azóta sincs semmi baja.
    Persze lehet mondani, hogy 30-40 ezerért lehet venni normális cipőt de én úgy gondolom, hogy egy cipőért horribilis ár. 6-7 ezerért nem igaz, hogy nem lehet csinálni egy olyan cipőt, amiben menni is lehet és nem csak eladásra van csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák