- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
senior tag
hát, semmi sem tökéletes. mindenesetre a vízállóság nem az ártól függ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Misi1979: ja, lehet, hogy én voltam, az Árkádban legalábbis az utolsót foglaltam be
örültem is neki, mint majoma farkának
az USB hacket majd lehet megnézem, bár épp rendeltem egy Rockit is, azt gondoltam a kocsiba 
-
Misi1979
őstag
Jó cucc az Airport Express, én is nagy megelégedéssel használok egyet már jópár éve.. A istyle-os leárazásnál meg pont előttem vitték el az utolsó Jarre-t

Lehet te voltál, te galád?

Egyébként van egy hekk hozzá, meg lehet oldani, hogy az USB port legyen a betáp és így pl. képes kocsiban is működni, airplay eszközként..
-
Lomha 8V
addikt
Amúgy az egyik barátom pont tegnap pottyantotta bele az iPhone 5S-t a vízbe véletlen. Ahogy csobbant,már kapta is kifelé, de sajnos késő volt, csúnyán beázott. Nem tudott elszabadulni a munkahelyéről, velem küldte be a telefont Pécsre a GSM Doki-hoz. Ott mondta a tulaj, hogy rossz esetben akár 30k is lehet a javítás, mert akkor kijelző és akku csere is kell. A telefon szó szerint 1 másodpercet volt a vízben. Félreértés ne essék, ez most nem iPhone fikázás, de azért az durva, hogy egy 250k forintos telefon ennyire nem áll ellen a víznek. Az előző iPhone 4-es telefonja attól beázott egyszer, hogy szemerkélő esőben telefonált vele az utcán. Ez számomra mindenképp érdekes. Viszont az jó pont, hogy ennek ellenére jó anyagokból van, mert volt a szerelőnél egy olyan 5S, ami egy egész éjszakát feküdt egy lavór vízben és meg lehetett menteni.
-
Dr. Oid
senior tag
speciel a telefonos-kijelzős ügyben nekem is vannak efféle flusztációim vagy fruktuációim vagy mi, mert tényleg eléggé afelé halad a dolog, hogy már a 4.5 colos telefonok a Mini verziók és egyszerűen tűnnek el az egy kézzel használható, de jó felbontású, erős processzorú stb modellek.
ami új és jó, az nagy is. mondjuk sírni nem fogok emiatt, de ezt spec én is bosszantónak tartom.
amúgy tök egyetértek veled
-
Lomha 8V
addikt
-
-
Lomha 8V
addikt
Ez egy szar mer' epöl és külömban is fos, mer' a sztív dzsobsz csiná'ta.

(Bocsánat, de amit a végén írtál, az felhívás volt keringőre
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
örültem is neki, mint majoma farkának
az USB hacket majd lehet megnézem, bár épp rendeltem egy Rockit is, azt gondoltam a kocsiba