Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk ez azért érdekes, mert én 32 vagyok, de nekem általánosban volt igaz, kb. csak említés szintjén róla ... igaz én fura iskolákba jártam, mert tanultam még szorobánnal (abakusz) számolni, illetve commodore64, dos és windows 3.1-en is, "ügyködtünk" a windows 95 és windows 98 gépek mellett (hogy mindent megtanítsanak amit lehet.. valahogy nem kíméltek minket, bár én "élveztem", kedvenc óráim egyike volt anno)...
Bezzeg középiskolában ... nem igazán voltam jóban az infó tanárommal, az érteségi eredményem "csak azért is lehúzta" anno (94%-ra), hiába volt minden hibátlan a szóbeli és az írásbeli is (az írásbelit ráadásul a fél csoportnak akikkel együtt voltam bent én csináltam meg.. maga a vizsgabiztos "küldött körbe", miután látta én már majdnem kész voltam .. alig maradt aztán időm az utolsó feladatomra, mert "mindenkinek kellettem")..
-
nyunyu
félisten
ha magamtól nem nézek utána, akkor semmit nem hallok róla, hogy mi is az a Unix. Iskolában se kerül szóba
Háát, mérnökinfós tananyagból még mindig nem kopott ki.
-
Dr. Romano
veterán
Az Unix ittt Békésben kimerül az autóalkatrész kereskedésnél, de nem megyünk oda mer drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nintendo Switch 2
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- HBO Max
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest