Új hozzászólás Aktív témák
-
-
creation
senior tag
válasz #90933760 #11 üzenetére
Sajnos 775 felett lejottem az Intel vonalrol es ig kimaradt az osszes csuda. Mivel van mukodokepes AMD gepem igy nem foglalkoztam a CPU piaccal. Le vagyok maradva, de koszonom kimerito valaszod. Mindanyiunk epitesere szolgalt
Enyhen szolva
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
Bazsesz
őstag
válasz #90933760 #11 üzenetére
A helyes megoldás Celeron G1830, LGA1150 foglalattal. Gépre rakva tényleg szutyok nagyon a kép, telefonon teljesen elolvasható...
De sztem az "enyhe" az enyhén enyhe kifejezés...
(#9) creation: Hiba...
[ Szerkesztve ]
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
törölt tag
Az AMD megoldásait felismerni a lekerekített sarkú teljesen befedő kupakról, meg a nagy fekete AMD logóról, az látszana róla. Az Intel szokása az enyhe alig olvasható lézeres gravírozás.
A s775nek nincs szárnya és nincs felső csatlakozási pontja így az nem lehet, a s1156-nak nem volt szárnya de csatlakozási pontja igen, a s1155-től jöttek be a szárnak is. A s2011 pedig s775 kinézetű, csak téglalap alakú a proci. A s478-on pedig van lyuk és nincs lábazata, mármint alul a ragasztásnál szélesített talp, az az AMDnél sincs.
Az alaplapról is látni, hogy s775, jellegzetes elemeiről, mint a nagy bordás északi híd, az X alakú négyzetes hűtés, a fémkeretes processzorlefogató. A s478-nál ilyen nincs, csak lábszorítók vannak. A s1156-tól felfele már nehéz felismerni, mivel konkrétan ugyanaz a foglalat mind.Ez enyhe jelei a kockaságnak.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsesz
őstag
Mivel nem hétköznapi pécébótos vagyok, hanem egy varázsló, akiben benne van a szent szellem (feedback ügyféltől, sajnos nem adta meg a dealere számát), így csúnyán ránéztem, azt mondtam indulj, majd beindult.
UI: Persze minimálisan hozzájárul az is a sikerhez, hogy volt nálam LGA775 proci
(#5) creation: Elkértétek a dealere számát?
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
creation
senior tag
Ja... az más...
De az sem rosszabb, mint a srác valamelyik topicban, aki azt hitte a 775-ös proci kivételekor, hogy leolvadtak a proci lábai ... De ráébresztettük, hogy azok a fogalalatéi... Most foglalat forrasztásban jártasokat keres
"No user, No cry"
-
Bazsesz
őstag
Bocsi, azt hittem jobb a kép (telefonon érdekes kivehető, hogy Cerka G1840 lett belepakolva.).
Lga115x-es procit tettek LGA775-be. Ehhez szétbarmolták kb. az egész foglalatot, hogy belemenjen. A gép úgy jött be, hogy "nem indul el, pedig eddig jó volt".
-
creation
senior tag
Nézegetem a gépet... De nem látom a hibát... Vagyis látok pár kérdésre elegendőt...
-Nem volt rajta paszta, vagy már törölted?
-Nem 775-ös CPU? (a képen nem tudtam leolvasni, a kupakról meg nem ismerem fel elsőre)Vagy vak vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s