- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
A Plex sokkal gyengebb gepen is elmegy, ARM alapu belepo NAS-okon is, felteve hogy nem kell transzkodolnia.
Nade, amennyibol veszel pi4-et, hozza USB vinyot vagy valami USB-s kulso HDD boxot, dobozt, hutest, annyibol mar ossze tudnal rakni egy rendes gepet is, ami adott esetben transzkodolni is tud es joval erosebb.
Tovabba nem egy kabelrengeteg lesz a rendszered.
Vannak passziv hutesu, CPU-val integralt alaplapok, asrock j4105, j4205, j5005 peldaul.
Lesz SATA csati meg minden amit akarsz.En Celeron g4930 procival raktam ossze egy gepet, legolcsobb hazzal viszont jo minosegu tappal. Ez egy gyengus CPU alapvetoen, de mivel viszonylag friss es bele van integralva a videochip, 4db parhuzamos transzkodos lejatszast tudtam vele egyszerre futtatni akadas nelkul, 4K HDR10 -> 720p atalakitassal. Persze ehhez a hardveres tamogatas -> plexpass kell.
Az mar csak hab a tortan, hogy ubuntu server fut rajta, ahhoz rengeteg tamogatas/leiras van neten, es a transmission es egyebek is alapbol elerhetok a csomagkezelobol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mivel újra kellett rakjam a kis szerverem gondoltam levezetem a mikéntjét - hátha vki kedvet kap egy kis fogyasztású...
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest