- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
ljs
tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
ljs
tag
A kezdeményezés kiváló.
DE
Milyen eszközön tudom lejátszani a (kamerákkal) létrehozott tartalmat?
A "holografikus kijelző" keresésre
vagy ezt a telefont kapom találatként
vagy pl. ezt.
Tehát veszek egy drága technikát, létrehozok valami csodálatosat
DE
csak saját készülékemen tudom "élvezni" munkám eredményét? -
Polarstar
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
neoforce
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Halkow.
senior tag
-
Drp81
aktív tag
Az jutott eszembe, hogy, ha az aluminiumházassal is csúsznak, akkor meg mindenki kap egy műanyagot?

-
lenzso
tag
-
The.Biker
veterán
Na majd megnézem egyszer,ha arra járok,meg ha még meg lesz.

-
The.Biker
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
lenzso
tag
-
Halkow.
senior tag
Ez a videó egy kalap xart nem ér, benne egy afro gyerekkel aki vigyorok egy kihomájosított valóságban már év elején is láttam ezt a videót akkor is dislikeoltam.
Én azt veszem le, hogy sehol nincs a holografikus technológia. Máskülönben az Apple diktálja a jővőt többi meg szalad utána.
-
lenzso
tag
-
neoforce
aktív tag
-
The.Biker
veterán
Nnna...ez is olyan,mint a Essential.
Eladnak majd belőle vagy “tízet”. -
DithenS
senior tag
-
Drp81
aktív tag
-
neoforce
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
neoforce
aktív tag
Valamint kíváncsi leszek erre a 3d hologram megjelenítésre is. Persze szerintem ebből semmi nem lesz .
-
lenzso
tag
Bukta ide vagy oda,azért kipróbálnám.
-
Polarstar
nagyúr
Ettől a létező és működő cégtől egy ekkora igéret nagyon bajos. Remélem a kezdeti megjelenítős fejlesztések droid 4.4-el jönnek ki, és nem kompatibilisek az új progikkal.

-
neoforce
aktív tag
-
mrThomi
addikt
Most kajak 2 telót kapnak ???? Az egyiket el kell adni...
-
ak76
senior tag
"Essential Phone" féle bukás szagot érzek...

-
Plazmacucci
félisten
Naivan azt hittem azért késik ennyit mert ilyen méretben és minőségben nem létezik a technológia

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (819.000Ft+ÁFA, 2 év Garanciával) MSI GeForce RTX 5090 VENTUS 3X OC 32GB GDDR7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest