Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Teljesen megértem, tökéletesen elfogadható indokok. Ugyanakkor azt hozzátenném, hogy ami miatt Te elvágytál, azok maximálisan embertípus-függő dolgok szerintem - amivel nincsen semmi baj. Az tiszta sor, hogy az ember folyamatosan szeretne fejlődni, a megújulás, a kihívások tényleg fontosak, ez természetes vágy, talán mindenkiben (pláne azokban, akik hajlandók voltak elvégezni egy egyetemet, vagy meglépni egy bátor lépést). Mindazonáltal az én forgatókönyvemben sokkal előbbre való pár szempont, leginkább a családalapítás és eltartás, és a majdani gyermekeim vidám arca, amit ha egy jól fizető szakmával, és némi mosollyal fenn tudok tartani, akkor nem igazán érezném prioritásnak a megújulást.
Természetesen rengeteg opció van, nem zárja ki az én forgatókönyvem a Tied, és fordítva (sőt, nem is tudhatom, hogy nem egyezik), de ez azért már piszok szerencse - már ha innen Európa közepéről indul a kicsiny magyar előre.
Szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest