Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eventus #9396 üzenetére
Erre lenne egy hosszabb és ha rövidebb válaszom is, a rövidebbet írom. Párhuzamosan használom a pp-t egy szifonnal (igaz egy generációval újabb mint a srácé). Ha innentől csak az egyik maradhatna, gondolkodás nélkül a szifon maradna. Nem találkoztam olyan felhasználási területtel az elmúlt kb két évben ami óta párhuzamosan fut nálam a kettő, amire jobb lenne a pp. Már amennyire visszaemlékszek. Vagy totálisan marginális, kis dolgok vannak amik a pp-ban jobban tetszenek, de ezek nem ütik meg a mércét ami miatt azt érné meg választani.
Persze ez csak az én véleményem, saját szemszögből, másnak másképp jön össze. -
sasa134
addikt
srácok, nem kívánt droid fícsörrel (
) lett gazdagabb a PP-m...Youtube nem fut a háttérben, sőt, kikapcsolt kijelzőnél sem. Ami nyilván furcsa, mert eddig ez nem volt így... megnéznétek, h nálatok mi a helyzet? (10.3.3.1435, gyári legfrissebb böngésző)
-
Gerrard
újonc
Halihó "evriván"
Az utóbbi időben megfogott nagyon a PP de még csak éppen eme szent pillanatban csöppentem bele ebbe a világba. Egy szifonról váltanék ,mit gondoltok most a készülékről ? Megéri váltani ,mint élményben mint felhasználhatóságban ?
csóközön
-
Benji77
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek amellyel fényképeket lehet titkositani.
És jó lenne olyan is amellyel aklamazasokat lehetne titkositani,elrejteni. -
szeky81
tag
Akkor én a világ legszerencsésebbike vagyok, ugyanis előtte -kb. 1 éve van meg-, sosem volt ilyen fícsör!
Vannak rajta droidos progik is pedig, de elenyésző mennyiségben.
-
válasz
szeky81 #9385 üzenetére
"1 hónap alatt kb 6X indult újra a teló... Nemegyszer töltőre téve reggelre már pinkód fogadott."
Nálam simán van ilyen mindenféle külön app nélkül is. Mondhatni ez nálam már az OS-be épített feature
Hozzáteszem, mivel a PP már csak másodtelefon nálam, nem csinálok belőle nagy hisztit. Már csak azért se, mert újabban azt a kártyámat áttettem butatelóba, ami viszont hibátlan megbízhatósággal üzemel. -
szeky81
tag
Nemrég feltettem a cobalt féle play áruházat és a vele járó play services-t is, mert ugye a Telenor wallet apphoz kellettek a play services dolgok. Életem legrosszabb döntése volt!
1 hónap alatt kb 6X indult újra a teló... Nemegyszer töltőre téve reggelre már pinkód fogadott.
Csak azért mondtam el, mert ha valaki szeretné, inkább ne tegye fel.szerk.: Ha ment is a play services más google dolgo(ka)t hiányot pár app.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Csirkejozsi #9381 üzenetére
szerintem van ennél frissebb is, ami működik, nekem legalábbis Q10-en az 5.6.5 hibátlanul megy - bár legutóbb küldött egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmem, hogy létezik sokkal újabb verzió is
-
Benji77
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9381 üzenetére
Köszi.Közben visszaolvastam és a 8495 hozzászólás alatti linket telepítve megy a facebook,messenger és viber is.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Benji77 #9375 üzenetére
Nekem ez vált be, már egy jó ideje használom. Viber 5.2.2.478
Annyi van vele (de eddig nekem az összes Viber verzióval), hogy a média hangerő vonatkozik rá, nem az értesítések hangereje. Vagyis hiába némítod a telót, a Viber továbbra is szól, amíg le nem halkítod a média hangerőt is. -
Reserved
csendes újonc
válasz
kazanka #9373 üzenetére
A "Record" funkcióból elérhető a "Settings" menü (jobb oldalt lent).
Ezen belül található a Phone Calls -> Record Call When Connected. Ezt kell Prompt-ról Automatic-ra állítani.
Érdemes szétnézni a menük között, pl: a felvétel minősége, hova mentse, jelleze-e hanggal fénnyel, bármivel a felvételt...stb. -
Benji77
aktív tag
Felvarázsoltam a google áruházat. Az ott található viber nem működik.
Melyik verzió lenne a tuti? -
datadata
csendes tag
válasz
Polarstar #9356 üzenetére
BIS sztori:
Előfizettem, aktíváltattam (köszi az ötletet!):
BBM nem működik. Telefon. 25 perc után kiderítették, hogy csak 3g-n működik, illetve át kell állítanom az apn-t blackberry.net-re.
Kérdeztem, van-e megoldás, hogy 4g alatt használjam. Válasz, persze, ugyanannyiba kerül, mint amit beállítottak, és csak 3g-n képes működni. Kedvesen átállították.
Kérdeztem, mekkora adatcsomag van ehhez az apn beállításhoz. 3gb. Mondtam rendben, de ez esetben a normál internet csomagom (7gb) hogy lesz felhasználva. Javaslat, irogassam át, amikor BBM-et szeretnék haszálni illetve amikor internetet. Hahaha! 2017! Jeleztem, hogy ez kabaré verzió.
Kérdeztem, mi történik, ha túlforgalmazom a 3gb-ot, lévén állítsa a dalai láma át állandóan az apn-t. Válasz, hogy állítólag semmi.Szerintetek?
- mondjam le az internet csomagot és nyomuljak blackberry.net apn-n 3gb forgalommal (jellemzően havi 5-6 gb-ot tolok)
- ha túlforgalmaz hát túlforgalmaz, nincs pótlólagos díja, nem foglalkozni vele (állítólag sorozatos túllépésnél figyelmeztetést kapok... sakkó' mi van?)Te/Ti hogy kezelitek?
-
Benji77
aktív tag
Tudna valaki linkelni 10.3.3 os-t?
Autoloaderes érdekelne , mert manuálisan sem frissül 10.3.2-rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest