Részvét
[ Szerkesztve ]
[POÉN]Pföjj, hogy vagy képes halott állatot enni?[/POÉN]
Jól néz ki, jó étvágyat hozzá, de gondolom az egészségedre aktuálisabb.
Másodrendű vegán. A marha füvet eszik ő meg marhát.
És kérem szépen ez az igazság!
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Ebbéli nézeteimet már megosztottam: aki nyersen akarja enni az menjen a legelőre és melegében harapja a még legelő jaószágot
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Aztan lecsuknak allatkinzasert
Amíg véres addig sincs A hús maghője nem mehet elég magasra ha nem cipőtalpat akarok, akkor meg a bacik ottan maradnak. Ez meg olyan volt h igazán kés sem kellett hozzá, villával simán lehetett "kockázni".
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Jelen ismereteink szerint a marhahús és egy kagylófajta ehető nyersen.
A tatárbifsztek nyers hús és és nyers tojás fűszerezett keveréke. Finom és nem halálos étel.
Mind a két húsfajtában vannak baktériumok, csak az emberi testet nem kajálják.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Jelen ismereteink szerint csak a szürke marha húsától nem lehet kapni Creutzfeld-Jakob kórt nyers evésen keresztül (ami a Bovin Spongiform Enkefalopátia vagy szivacsos agyvelőgyulladás emberi megfelelője) - uh gondold át amit írtál, mert nem lehet akármilyen marját büntetlenül nyersen enni
A tatár beefsteak számomra az egyik legkelletlenebb és legundorítóbb dolog a tengeri bizbaszok után, lévén nyers marha és nyers tojás van benne.
Mindenkinek ízlése szerint
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Lassú hőkezeléssel piros marad minden, és áldottjó állapotba kerül, vagy rohadt gyors hőkezeléssel a külseje kérges, de a belseje még pecsenyeszaftos-rózsaszínes marad.
És mondá az úr, hogy ez jó.
Szerk.: És már bacimentes állapotba kerül.
[ Szerkesztve ]
Mazochizmusnak nevezik azt, amikor tudom hogy te írtad a bejegyzést, tudom hogy éhes vagyok, mégis rákattintok.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
+1 Szívemből szólsz.
Az ilyen-olyan parazitákról pedig ne is beszéljünk.
bitpork: A szokásos minőség tőled, látom az új évben sem veted meg a hasad.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
"bélszín"
a rostokra majd futólag vágva, ilyen keresztmetszetben.
biztos finom volt, de az tény, hogy kicsit kevesebb sütés és több pihenés (alacsonyabb hőmérsékleten hőkezelés) még jobbá tenné. ahogy fentebb is írva vagyon. vér nincs benne sose, de kevésbé van elpusztulva.
A kék tányéros képen láCCik hogy a "háttérben" torony van: pont a pihentetés miatt a hőveszteséget minimalizálandó a legfrissebb ment a torony aljára. Kb 3 percet állt így.
(#12) T_chris : amikor az éttermünk volt mi mást tanultunk a maghőmérséklet és a bacipusztulás relációjáról. Van ilyenünk (bár már rutinból nyomom ) és biza a kb 2-2,5 perc sütés alatt nem emelkedik fel eléggé a hőmérséklete , csak ha cipőtalpat csinálunk. De azt nem szeressük - kicsit kompromisszum a vékonyra vágott hús, mert így megmarad a leve, de legalább kifehéredik nagyobbrészt. Utolsó képen talán pár rózsaszínebb folt fellelhető.
Meg kell jegyeznem, hogy nálunk serpenyőben sütve a kérgesítés ellenére is ki tud száradni a hús ha sokáig van ott tartva.
(#16) batmanéhes Igyekeztünk, a lehető legmerőlegesebb szelést produkálni Nem lett a legszebb , de omlott ahogy kellett. Kicsit talán sok volt a mustár, de na.
Volt benne vér. Minden húsban van ami nem ipari vágású és vízzel ... tömegnövelt. Pont addig szoktam fenn tartani, amíg megindul a vér belőle A külsején a túlsültnek látszó dolog a mustár ami megkapta Alatta a húsnak nem igazán volt kérge.
Amikor vastagabb a husi, akkor nem teljesen fehérre készül, ahogy már régebben blogoltam is. pl itt. Meg itt. Vagy itt. Esetleg itt - szóval több helyen
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
az nem vér.
amúgy nekem nagyon bejött bélszín helyett a szűzérme, elég egyszerű is. persze itt is jól jön egy maghőmérő, de legrosszabb esetben kettévágod a magadét, és visszarakod még 2-3 percre a sütőbe, ha még nem olyan.
a vékonyabb, 1,5-2 centis marha szeleteket érdemesebb lehet a kezdeti full láng után kisebb 7/10 lángra venni, akkor azért marad kéreg is. amikor megfordítom 2 perc után, akkor kap egy szép nagy adag vajat. ez segíti a hőátadást is, meg tudod vele folyamatosan locsolgatni és fentről is sül. a vajjal még beledobok 3-5 hasonló gerezd fokhagymát héjastul, de jól megroppantva. a 2 perc alatt héjában még nem ég meg, és a vajat aromásítja. a 2 x 2 perc 2 centihez még így sem elég, de tűzről levéve még bennehagyja az ember fedővel 2-3 percre a serpiben és kész. ez keresztmetszetben pink lesz. maghőm nélkül nyilván itt is belevágsz a vastagabbikba és megnézed, ennyi. akár sütés közben is lehet játszani a fedővel kicsit, de ez nyilván már istenkáromlás.
Mindenhol csak a kísértés...
Fogyókúrázni meg én fogok?!
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Ha úgyis nekilátsz, akkor helyettem is légyszives.
Előre is köszönöm.
Megbeszéltük.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Mi nem szeretjök serpenyőben. Pont a locsolgatás miatt. Nyílt láng v parázs és házivajas pihentetés.
Az bizony vér. A családban van vadász és még a vad lógatása után is a darabolt húst vízbe kell áztatni h a nagyja kijöjjön - soha az egészet nem lehet eltávolítani.
https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html
Tudtommal a ló is ilyen. Legalábbis már láttam ló tatárt egy külföldi étteremben.
bejegyzés Csak tudnám minek kell ide írni bármit is?! Persze hogy étel!