Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Visszajelezve! Akkor a táblázatban leadott szavazatok nem számítanak?
-
válasz BigBlackDog #101 üzenetére
Pedig jó lenne egy helyen gyűjteni!
MurdR ha már úgy is gúgli táblázatolol nem fésülnéd össze a kettőt?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Gézáim!
Most beszéltem Mágus2-vel. A trónörökös csak a 10.-i hétvégén lesz szabad, így akkor tudnak jönni!
Óriási botrány lenne ha tolnánk egy hetet a találkozó időpontján?[ Szerkesztve ]
-
-
Zolás
addikt
Részemről is felejtős, de köszönöm a lehetőséget.
Amúgy sincs mutogatni való kocsim, a jelenlegi fordomon azt hiszem a bal hátsó ajtón nincs horpadás, szinte minden eleme sérült, szóval nem igazán az a mutogatni való fajta.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Kedves Malac,
Javasolom mind a 2 időpontot is megtartani Már ha bírjátok erővel és hússal. Jóóó lesz az
[ Szerkesztve ]
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
-
veterán
Legyen egy szerdai nap, aki akar, biztosan odaér!
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos az augusztus 10 az munkanap idén.
De meló után le tudok ugrani akár egy laza vacsira.#nincsbennetarcsi
-
-
Hét közben mennyire macera mindenkinek is?
-
barnam_
nagyúr
Nekem csak a dátumokkal van bajom. Augusztus 1-től 10-ig szabin vagyok, valamikor 11.-én érünk vissza nyaralásból.
Amúgy hétköznap is simán le tudok ugrani. Ha nincs dugó, 1 óra alatt ott vagyok a munkahelyről
szerk.: sőt, még talán jobb is az M7 hétköznap, mint hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
5-11 között van olyan időpont ami a többségnek jó lenne?
-
-
Na jó, vn össze vissza 5 szavazatunk eddig. Mindenki nyomjon itt egyet plíz.
-
-
Zolás
addikt
Ha már név szerint lettem említve, harmadikára böktem egyet. Majd mesélünk hihetetlen kamionos sztorikat, attól úgy fog tűnni, mintha százan lennénk.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
BigBlackDog
veterán
M1-esen/1-esen Bicske utánig érdemes eljönni, majd 811-esen Székesfehérvárig. Onnatól 7-es, vagy 8-as út a forgalom függvényében. Nem mondom, hogy rövidebb, de Fehérvárig gyarkolatilag alig szokott lenni forgalom.
(#143) Somatom: Péntek este halál szokott lenni az M7 (sőt, már csütörtökön is érezhető sokszor a tömeg előszele). Szombat hajnalban szerintem még nem lesz gáz (hajnal = 5-6 óra körüli indulás).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz BigBlackDog #144 üzenetére
Én olyan este 10 és éjfél közöttre terveztem az indulást.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Zolás
addikt
Simán, lekváros hűtés a motorban, aztán egy másikat meg betolunk a Balatonba, megnézzük mennyire viszi úgy a tuningot.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
Jelenleg 3.-a, 9.-e és 10.-e van versenyben. Első kettő holtversenyben a második helyen. Kedden az itt leadott szavazatok döntenek el mindent!
Ugyanakkor a harmadikától sem zárkózom el, mert megnyertem két kamaszlányt a balatoni nyaraltatásukkal együtt így ott leszünk - de ekkor az étel kérdése kicsit megvariálódik a 10.-e kapcsán.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest