Hirdetés

2021. szeptember 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) twollah1976


twollah1976
őstag

A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#2) bitpork válasza twollah1976 (#1) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk :B

(#3) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#4) bitpork válasza bambano (#3) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Neeeem , de most csak két emberre volt a szükség. 1 db szűzpecsenye és 60dkg tarja volt a 250g bakonnyal. Meg a kuMPri+ fokhagymás tejfel és lilahagymás paradicsomszósz. Jól laktunk :B

(#5) bkercso


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Feleségül veszlek!! :C

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#6) Scroll Lock


Scroll Lock
tag

Majd megoszthatnád a sütési időt és tippeket! :)

(#7) bitpork válasza Scroll Lock (#6) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!

(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok ;]

(#8) mustang08 válasza bitpork (#7) üzenetére


mustang08
tag

Egy gyantázás sok mindenen segít :D

(#9) bitpork válasza mustang08 (#8) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Csak annyi gyanta agyonnyomna :DD

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.