Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #31 üzenetére
kérlek szépen, úgy szeretném védeni, ahogy azt az excel felkínálja, és használható is marad jelszó bekérése nélkül, hiszen látható maga a tábla.
Vagyis.
- elkészítem a táblát, beképletezem, megformázom (feltételes formázásokkal, színezéssel, képletekkel, mindennel.
- mentés
- összes mező kijelölése, cellák formázása, cellavédelem: zárolt+képletek rejtése
- azon pár mező kijelölése egyesével ctrl+click ahova írhat, cellák formázása, kiveszem a pipát a zárolt mellől.
- korrektúra: lepvédelem, és csak egy pipa marad, a nem zárolt cellék kijelölhetők felhasználó által jelszó nélkül.
- jelszó megadása 2x, mentésezután bárki megnyithatka, abba a pár cellába írhat, amibe engedtem, ha nem tudja a jelszót, mást ki se jelölhet, át se formázhat, semmi.
Ezt írja az excel is, ez így működik.Ezt a filet megnyitom ooo-ban, és röhögve az összes cellába tudok írni, fel sem kell oldani kézzel a védelmet, csak megnyitom, és írok bele.
de ha csak open+save, akkor már excellel is tudok bele írni.Lehet, hogy az ooo hibája, lehet, hogy az xls formátumé, de ez így -0,000% védelem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Találtam egy érdekes(???) hibát az excelben.Csináltam valakinek egy szép, összetett, bonyolult excel táblát, aminek...
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest