- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
erről van szó nálad 75 meg ez előtt nálam is melegebb volt és nem csak a cpu de a gpu is
bár télen mértem amikor a lakásban nagyon max 25 fok van mert nem fűtök mint az állat de most mivel klíma nélküli panelban vagyok 35 is van
cb is bizonyítja hozza alacsonyabb fesszel/hőfokkal ugyan az a pontszám szóval a teljesítmény maximalizálva van
-
BerserkGuts
addikt
Oh azért én megoldottam mindent kicsit furészeltem neki házon kívülre helyet + még 3 venti van bent a házban a házhoz 3 járt az elején vannak így biztosan ki is távozik a levegő
+3 kivűlre vezeti fent a tetőn 2 és a végében 1 ami a házhoz van mert 4 ventis.
Mert amúgy szép és jó elmélet hogy bevezetik a levegőt gyorsan de ki már nem jut ott reked a vga melegítésével az azért legalább 60-ról indul ugye xDNálam most azért minden okés 55 körül van a vga a cpu meg 50 így nyáron mérve a 30fokban és nem a klímás 20fok standarddel mérve.
-
BerserkGuts
addikt
azért függ milyen hosszútávon nézzük xD 5-6óra után megnéztem volna
szó szerint is majd ha kell a maxium 4.2GHz-is pár év múlva hogy nyomába érjek az új szériának jobb ha nem visszafúj
most nyilván hűvös meg alul is van feszelve meg nem igazán van kihasználva játékhoz nem kell sok cpu
-
-
BerserkGuts
addikt
érdekes tesztek vannak le kell tesztelni mindenkinek magának OC procival arra amire használja valaki
ez szerintem 99% játék
de az is 4-5 óra folyamatosan
Nálam (R5 2600) most inkább alulfeszelve 60fok (átlag 50 a max 57 volt) sincs 4.1GHz 1.35V-on cod warzone vagy multiban és fixen tartja a 75Hz-et egy 1660-al kb ennyi nem nagy teszt de életszerű -
Dr. Akula
félisten
És ez szerinted mi, nem mérés?
"Az épített vizek lényegesen jobbak, csak épp exponenciálisan drágábbak..."
A Peltier elem + kompresszor meg annál is jobb, de nem ez volt a kérdés, hanem lég vs AIO víz.
Most nehogy már itt a PH-n gáz legyen PH-s tesztet felmutatni... Amúgy meg Linus inkább egy pénzért dolgozó influencer, nem független teszter.
-
-
opr
nagyúr
"Egy 6c12t/8c8t/8c16t RDNA APU-val azért meg lehetne győzni a váltásról, arra felköhögném a rávalót valahogy..."
Hat hallod, arra lehet meg En is, pedig teljesen elegedett vagyok az R7 1700 + 1050Ti komboval. Tarhelybol nekem is sok van, de keves csatin, van egy 512GB-os SSD, meg egy 8TB-os vinyo aztan kesz.
Ha kijonne egy ~100W TDP-s, RDNA+Zen2/3-as APU, akkor siman lehet, hogy cserelnem az egeszet, aztan mehetne valami cuki kis gyosz hazba, valami AIO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged