Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
hirdeto
tag
válasz radir01 #9229 üzenetére
Nekem is ezt csinálta a "gyári" rendszer mikor a készüléket megvettem. Igaz magyar volt, de az OTA frissítés, meg úgy általában a frissítés le volt tiltva. Ha a magyar nem lét szükséglet, akkor a MiFlash-el tudsz rá tölteni egy Global Stable romot. Nekem minden hókusz-pókusz nélkül sikerült, azóta nincs magyar, de van frissítés, tegnap is töltött le ( 7.3.7.0. ). Talán az akku mintha jobban merülne a magyar romhoz képest, a szelfi & ujjlenyomat olvasó megy rajta.
-
-
senior tag
válasz radir01 #9980 üzenetére
Szerintem jól használható a weekly (=developer) EU rom is, ezt használom amióta vagyula fordítása bekerült, de persze MIUI7-tel is jól el lehet lenni, ha fontos a stable verzió.
#9981: Ugyanez a probléma nálam is jelen van, pont ma próbáltam megoldani, de nekem hivatalos romokkal is ilyen volt, ha jól emlékszem. Valami szoftveres bug lesz...
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
válasz radir01 #10187 üzenetére
Fastbootos megoldással.
Az összefoglalóban megtalálod, úgy emlékszem hogy flashelés zártbootloaderrel (unbrick) a címe.
Azt végigcsinálod és meg is vagy.
Ha a globalt akarod felrakni, akkor a global stable romot kell elsőnek felrakni, a devet nem tudod egyből flashelni.
Az összefoglalóban található linkről letöltöd a global stable fastbootos romot azt felflasheled, majd ha ez megvan, letöltöd a xiaomi oldaláról az updateres global dev romot, majd rámásolod a telóra. Majd megnyitod az updater appot, és betallózod a letöltött romot.Kicsit lemaradtam akkor mindegy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Milestone2
nagyúr
válasz radir01 #10223 üzenetére
Azaz nem látja.
Úg y gondolom -majd megkövez érte akit érint- ez a kamu BL nyitás hozománya.
Downgrade nyitják a BLt a forgalmazók anyagi érdekek miatt.
Te azt hiszed ez ugyanaz mintha valóban nyitva lenne.
Pedig nem.
Felteszed a TWRP-t, majd téglázod a telefont.
Mivel valójában nincs rendesen nyitva a BL.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz radir01 #10225 üzenetére
Igen sokan kerültek ebbe a helyzetbe. Én nem tok segíteni. Mintha itt is írta volna valaki a megoldást (Digojr féle szervizen kívül). Remélem a szaktudorok segítenek majd neked.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
-
gusthy
veterán
válasz radir01 #10236 üzenetére
Ezért mondtam az EDL módot. Elvileg nem lehet végleg brickelni, az mindig működik, bár kicsit trükkös.
Annyi, hogy
1, megvárod, amíg totál lemerül (máshogy nem tudod kikapcsolni)
2, feltöltöd valamennyire
3, bedugod az USB kábelt a gépbe, de a telefonba nem
4, félig bedugod a telefonba is, úgy, hogy még ne érintkezzen
5, rárakod az ujjad a két hangerőgombra
6, bedugod a kábelt
7, közvetlenül ezután, villámgyorsan bemyomod egyszerre mindkét hangerőgombot egyszerre.És máris bootloader módban vagy.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz radir01 #10242 üzenetére
Ne parázz, nem lehet kinyirni a telefont.
Ha van lehetőség másik gépen is próbáld meg, nálam bevált.Nekem minden rom csere 3 óra minimum, hiába leírás szerint pontról pontra csinálom.A Twrp-t felejtsd el, azt már buktad.
Odáig jiss el, hogy a gép lássa a telot és flashelni tudj.
Úgy állj neki, hogy zárt a Bl.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Milestone2
nagyúr
válasz radir01 #10262 üzenetére
MiNote-n nekem is volt ilyen. Itt még piros villogás se. (Ilyen edl még nem volt MiNote-ben)
Kínából kaptam egy removefastbootbat file, mert megsérült a fast boot. Miután törlödött, után újra egy com porton látta újra a PC s tudott müködik a MiFlash. Tudod ez rajtad nem segítenek, csak adhat egy kis reményt. Mert az igaz elb@szni könnyü ezeket a telókat, de megölni nem...[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz radir01 #10264 üzenetére
Nos ezaz: Olvasd el figyelmesen. Különösen a requirementset. És a Disable driver signature részt.
Azért nem látja, mert a qualcom driver nem lett megfelelően telepítve.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
dredbiro
senior tag
válasz radir01 #10221 üzenetére
Nekem flash után edl módban maradt a teló és egy itteni fórumtárs segített mert nem tudtam bekapcsolni simán , kb 20 mp-íz kellett nyomva tartanom a bekapcs gomboz és utána elindult
Szerk sajnálom hogy nem tudtam segíteni neked komolyabb hozzáértő segítő kell[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
gusthy
veterán
válasz radir01 #10284 üzenetére
Ez becsapós is tud lenni. Ha csak simán felrakod, akkor valóban ez lesz, amit írtál, csak épp betölteni nem lehet, ezért kell a Windowst speciális módban indítani, úgy, hogy ki kell választani azt hogy nem aláírt drivereket is engedje telepíteni. Ez is megvolt?
http://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest