Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Szerintem bbazs96 nem a depressziós kategória, annyi az egész, hogy kamasz, vagy ha úgy tetszik tini, ott elég normális az, hogy valakinek hullámzik a kedve, bár remélem ez a pozitív hangulat most tartós lesz nála.
Bár a hullámzó kedélyállapot okán én is lehetnék depressziós, pedig nem vagyok az, egyszerűen ilyen az élet. Senkinek nem kívánom a depressziót.
-
hoffman_
nagyúr
ez véleményem szerint túldaramtizált bullsit, ennyi erővel én visszaeső erős depressziós vagyok. inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon moody vagyok, egyik nap kicsattanok, másik nap padló alatt szétfolyok - ha nem is ennyire drasztikusan. mindenkivel ez van, a hétköznapok történései, várt események, apróságok befolyásolják a kedvet, az összes ember, akivel beszélgetek, kapcsolatban vagyok, felületesen, vagy mélyebben, hullámzik, mindig.
szóval szerintem nincs igaza, csak a szokásos, szar a fos, és nyeld be, mert lesz rosszabb hozzáállás, amitől már herótom van.
(a herót is egy jó szó
) -
Eastman
addikt
Örülök.

...azér' a biztonság kedvéért vigyél be minden reggel egy kiskanál tisztított halolajat, és ha jön a fesz akkor esténként egy laza citromfű teát, ami finoman nyugtat.
A hullámvasutazás - nagy mélységek és magasságok váltakozása - esetenként depresszióra utalhat. A fent leírt két kiegészítő a legenyhébb módon tudja behangolni a napjaid.

-
Syl
nagyúr
Majd elmúlik...
-
Gergosz2
veterán
-
greenity
senior tag
Ezt jó olvasni
örülök 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Goooool és greenity érdemlik a hálám 90 %-át. Köszi mégegyszer