- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
Nnnaa. Végre volt egy kis időm.
Szóval a generic angol rom, ami az X2-dön van, a legfrissebb. Viszont állítólag a legjobb az UK verzió, szóval azt le kell cserélni, ami elvileg MR2-es.
Töltsd le ezt. Tömörítsd ki. Pakold a cab-okat egy üres sd kártyára.1. Mentsd le a telón lévő szükséges adatokat
2. Csinálj egy "reinstallt": Start > Settings > System > Clear phone memory. Kövesd az utasításokat.
3. Most jön a trükk. Mikor újraindult a reinstall után, az első a kalibrációs képernyő. Miután kalibráltad, elő fog ugrani egy SE logó, és elkezdi felpakolni a kis SE programokat. Namost, ahogy elkezdi felpakolni a cab-okat, AZONNAL nyomj egy resetet a stylussal (készülj be erre)!
4. Reboot után megint előjön az SE logó és egy újrapróbálást akar kérni - nyomj NO-t. Elvileg kapsz egy csupasz WinMo rendszert.
5. Most told be az sd karit, amelyekre már felpakoltad a cab-okat és az intéző segítségével keresd meg és kezdd el felrakni őket. Sorban haladj, és rakd fel mindegyiket! Jó ideig elleszel

6. Amikor az összes felment, vedd ki az sd kártyát és nyomj egy resetet.
7. Győződj meg róla, hogy fel van installálva a SEUS és a legutóbbi verzióig frissítve van (SonyEricsson Update Suite - ha nincs a gépeden, töltsd le és rakd fel). De még NE csatlakoztasd a telefont!
8. Menj a SEUS következő mappájába:
C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db
Törlöld ki az egész 'db' mappát! Ez a lépés nagyon fontos. (Lehet ki kell lőni a SEUS-t ha fut a törléshez, nem tudom.)9. Indítsd el a SEUS-t, csatlakoztasd a telót a géphez. Azt kell hogy mondja, hogy a rendszered friss, de te akkor is installáld újra (YES az "install anyway"-re).
10. Le fog tölteni kb 125 megát és felpakolja. Megint lesz egy reinstall, és most már hagyd, hogy mindent megcsináljon az SE a reboot után.
11. Kész, van egy MR2-es, Generic_UK telefonod.
Megjegyzem, hogy a dologért felelősséget NEM vállalok, csak leírtam, amit olvastam

-
danih
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
-
danih
veterán
Na hazaértem, de hulla vagyok, szal holnapra marad, majd munkahelyen megnézem

De egyébként úgy fog történni, hogy üres fat-tal formázott sd-re rárakod a rom-ot a gyökérbe, megnyomsz egy bizonyos bill-kombinációt, a teló resetel, és megkezdi feltölteni az új romot... Persze minden adatod elveszik, szóval már most kezdj menteni
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
Csináltam kismilliószor, bár eszközfüggő a dolog... este megkulkantom neked

-
bacsis
Közösségépítő
-
föccer
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
darál0w
Jómunkásember
-
föccer
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
UP a segítőkész kollegáknak

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy tudom én azt meglesni?
De most nem vághom, amit linkelt és letöltöttem rar file-t azt hova másoljam?