- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
Csak HSZ gyűjtő volt.

-
Ranagol_5
őstag
Már feltöltöttem, te türelmetlen seggpeca! Csak nem voltam itthon, hogy belinkeljem a tisztelt egybegyűrteknek. Nohát, urak, itt a link alább, azon képeket tartalmazzák, melyet kedves barátom Feri (aka LED, mostmár L3D) és a nyelvészeket megszégyenítő, Petőfit, Aranyt és Kazinczyt szimplán magamögé utasító, a magyar verbális kifejezések professzora és uttörője Titagyerek készített.

-
Ranagol_5
őstag
Nagyon helyes, várom!

-
Ranagol_5
őstag
NEEE DATA.HU-ra neee! Nincs fél életem leszedni!
Inkább rapidshare vagy mediafire vagy megaupload. Asszem megauploadra 5-600mega a korlát. Következőre felírhatsz minket is Bakfitty! Oszt' akkó' gondolkozzatok a sulin, mert az flash lenne. 
Tita:Csak azok a képek kellenek, amiket tegnap csináltál. A többi meg van, aztán felcsapatom az egészet szépen.
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Számolom ám kiket és hányszor kell majd fejbelőnöm airsoft puskával!

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Jó, hát a minigépem nekem se tud többet kiszedni a konektorból 20W-nál.

oPalRx7: Azért tavaly nyáron én még emlékszem, hogy az a hordozható klíma mennyire le tudta élhető hőmérsékletre hűteni azt a nagy termet. Nem volt rossz, hogy ott volt.

-
Ranagol_5
őstag
A multkori áramelosztás teljesen jó volt, úgy kéne most is. Bár azon meglepődtem, hogy 4ünk gépe csak 1600W-ot szipojozott ki terhelés alatt a konektorból.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Hát, sajnálom, ha nem jössz rá.

-
Ranagol_5
őstag
Gondolom ez rektrális vérzést okozott a jobb pitvarodban egy neurofibromás szindrómával kiegészülve. Legyél bunkó azzal akivel akarsz, azt magasról és vastagon leszarom, de azért a f**szrágást hagyjuk másokra. Szerintem.
No offense -
Ranagol_5
őstag
És? Linkelt Warez oldalt? Nemhinném. Egy kérdésre válaszolhatnál. Miért fájt neked, hogy ott van?

-
Ranagol_5
őstag
Kizárásos alapon alszom, vagy zenéthallgatok.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Hát most mondta, azon, amin nem volt ott!
-
Ranagol_5
őstag
Na, abba hagyni a "grammarnazi"-skodást!

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Nem csak a második sorban van helyesírási hibád.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Nekem a 14. lenne jobb, meg gondolom másoknak is. Addigra tuti meg van mindenkinek a fizetése, etc. Én mondtam már, hogy legyen a csapat neve "Száguldó C-Vitaminok" vagy "Mérgeshangyák", de nem reagált rá senki.
Switch szokott lenni normális, az Iwu szokta hozni, max, ha gigabitesre tettél szert, az lenne jó a másolgatások miatt. Én próbáltam beszerezni egyet, de csak manage-elhetőt találtam, azok meg horror áron mennek ahhoz, hogy csak úgy vegyek egyet lanokra. Ha az állandó tagok úgy érzik, hogy kell, akkor összedobhatjuk rá a lét, aztán ott lesz mindig Bacsisnál. A 24 portosok 25-30k körül mennek. 
-
Ranagol_5
őstag
Nekem mindegy, hogy melyik nap, csak legyen egy fix időpont.

-
Ranagol_5
őstag
Gyerekek, jövőhónapra azért fikszáljuk már le, hogy 7.-e vagy 14.-e legyen, mert a szabadságkérés miatt nem mindegy. Mindkettőre meg azthiszem érthető módon nem kérne senki. Ha esik a hó, akkor esik, ez van. Annyira jó idő nem lesz, hogy rákövetkező hétre meg elolvadjon, ha akkora mennyiség esik, hogy lesem lehet menni, szóval úgygondolom édesmindegy, hogy lesz-e hó vagy sem. Aki tud ott lesz, aki nem, az meg nem, de legyen már fix időpont. No offense. Köszi.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Ki szeret hétvégén dolgozni? Én 3 évig nyomtam, nem is egyszer 7 napoztam, volt olyan, hogy 6napból 4 12óra volt. Volt olyan hónapom, amikor 255 ledolgozott órám volt, meg 26 napom(tavaly agusztus pl). Nincsenek ünnepnapok, nincs hétvége, csak 5 hetente. Miért ne lehetne 7napot dolgozni egy héten? Nálunk itt a samsung gyárban 7+3-as műszakrend van, szerinted?

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Én tudok hozni mikrót.
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Ycbcr-nek van projektora, szóljatok neki.

-
Ranagol_5
őstag
Ja, majd elfelejtettem. Sikerült letárgyalnom haverommal, így januárban viszek magammal egy elég erős gázos airsoft pisztolyt, elég sok tölténnyel(úgyhiszem szükség is lesz rá). Szóval, aki kiejti a száján azt, hogy "geci gránát" illetve "farcry", kapásból tarkón sorozom.
BTW Heroes és hasonló játékok elég idő gyilkosak, az otthonra való, nem LAN-ra. Lanra pörgős játékok kellenek, amiben gyorsan mennek a körök és mindenki élvezheti akár egyszerre. 
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Nekem 1366-os alatt megy. Működött a cryostasis alatt is meg a UT3 pyhsx-es pályáin is, az Alice-en is. Nincs semmi gond ezzel a szoftveres megoldással. Nem csinál semmi különöset, csak átír pár dolgod az nv driver-ben. Nvidia adott ki egyszer egy drivert, amiben ők engedélyezték azt, amit ez a kis patch kilő. Szóval ennyit a parasztvakítós hardveres cuccliról.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
50k körül adom elfelé.

-
Ranagol_5
őstag
Akit érdekel, eladó lesz az 5870-es Asus-om, még garanciás.

-
Ranagol_5
őstag
Pedig egyik lanon úgy emlékszem, hogy gigabites switch volt, valami jó nagy.

-
Ranagol_5
őstag
Ugyan már gyerekek, nem kell itt méregetni az e-péniszt a konfigokkal. Azzal játszunk majd, ami mindekinek megy, és egyaránt leköt kicsit is és nagyot is.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
A "Fülei PH!-s Lanparty club" helyett lehetnénk pl.: Száguldó C-Vitaminok, vagy Mérges Hangyák. Az sokkal jobban hangzik. De Bacsis után szabadon a "G3ci Gr4'n4't sem kizárható.

-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Engem is felírhatsz, Bacsis, elfelejtettünk ezüstgyantázni, úgyhogy küldjé' nekem egy kenettel légyszives!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD FX
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szokott lenni délután 3-4 óra is, mire elkezdünk valamit játszani, ami nagy általánoságban Far Cry, amiből én kimaradok, mert rossz mezőre álltam.

No offense

D (Y) +1