- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Software defined radio.
Leginkább úgy jellemezném, hogy egy rádió szkenner. 30Mhz-től 1200Mhz-ig ami van mindent lehet venni vele jó antennával.
Rádiókat, légtérforgalmi adatokat, időjárás műholdak képét, stb.
Engem leginkább az időjárás figyelő műholdak fogtak meg, de rádiót hallgatni is jó rajta. -
sirály12
őstag
Ma kaptam kézhez egy ilyen kis usb-s kütyüt, eddig nagyon tetszik.
Először azt hittem, hogy nem is jó, mert semmilyen életjelet nem adott, de persze csak driver hibavolt. A win10 kicsit háklis.
De aztán sikerült belőni és talált is pár digitális tv és rádió állomást.
Na gondoltam akkor legyen sdr is.
1 óra múlva már ment is, még új nekem az egész. De összejött.
A legtöbb idő az infók összeszedése volt.Most rádiót hallgatok róla, egy eléggé leárnyékolt szobában tiszta vétel van. Érzékenyebb mint az erősítőm vagy a minihifim rádiója.
Aztán csak nézem, hogy hogyan is találta ki a csatorna nevét.
Nem is tudtam, hogy az sdrsharp tud rds-t is. -
sirály12
őstag
Azt kérdezném, hogy rtl2832 és r820t2-vel szerelt tuner esetén mondjuk ubuntura van-e megfelelő driver? Vagy életre lehet-e kelteni?
Linuxos htpc projekthez kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest