Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Kalandor #168 üzenetére
Az OSX kapcsán azt hiszem az a baj, hogy nincs egy közös és szabványos alrendszer, ami úgy általában az ilyen eszközöket kezeli. Ezért kell külön osx támogatás hozzá, mert az nem csak egy szimpla driver. DE lehet, hogy nekem hiányosak az ilyen ismereteim. (virtuális gép meg hasonlók az már bonyolítás*)
Viszont éppen találtam egy videót, de azt hiszem ez csak az sdr használatához való, ami meg nem normál hanem debug módban kapcsolódik a tunerhez, így tévézésre nem jó. [link]. Debug módban max 3MHz körüli sávot tud befogni és szoftveresen értelmezi a kapott adatokat. A tévé adás meg 8MHz-es. Ilyen módban rádiózni lehet vele, meg spéci rádiós formátumokat hallgatni.
* Virtuális gép: egy virtualbox / vmware gépecske minimál linuxszal, amire fel van csatolva az usb tuner. Azon meg futhat valami stream szerver, pl tvheadend és akkor például vlc-vel mac-ről natívan lehet lejátszani az adást a csatorna playlistből. Ez már akár működhet is, de nem tudom kipróbálni. Régebben lakótárssal próbálgattuk, de meggyűlt a baja az usb virtuális géphez rendelésével, meg nem is nagyon erőltettük, mert fut egy külön linuxos gép (pc vagy valami arm board), amiről streamként nézzük az adást pécén, macen, androidon.
Azt nem tudom hogy van-e olyan független tévé néző progi mac-re, ami többféle tunert is támogat. Tehát, hogy nem csak egy gyártó eszközéhez van kötve. Ez esetleg olyan lehet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest