Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
szlx
csendes tag
Szegény Moonman, látom már, hogy beálltál szélmalomharcosnak.
De most komolyan! Van annak jelentősége, hogy **** [bizonyos emberek] mit gondolnak a világ dolgairól?
Te is tudod, hogy nincs, én is, ők meg mindegy, hogy mit hisznek.
Akkor meg minek gyötröd itt magad.Az IT-világ meg éli az életét, halad előre, ahogy kell; a szereplői meg meghatároznak mindent, és akiknek itt fel akarod nyitni a szemét, azok nem szereplők sehol, tehát ne vesztegesd rájuk az időd!
Ide inkább csodálkozni gyere!
Tök érdekes, hogy az ilyen "közösség" hogyan "gondolkodik" az IT-vel kapcsolatos dolgokról. Mármint az az érdekes ebben, hogy pontosan tudod, hogy mit, mikor, hogy reagálnak. Ez tök jó! Nekem teccik! Ha lesz időm, akkor pszichológiát és szociológiát fogok tanulni, és diplomamunkámnak majd a "**** [bizonyos emberek]" jelenséget fogom választani. Ez komoly! Fantasztikus anyag, ami az ilyen fórumokon hever, és mivel imádom az informatikát, szerintem állat lesz!----
Kevésbé provokatívan fogalmazd meg a véleményed, kérlek.[ Módosította: 7 ]
-
szlx
csendes tag
Igazából nem értelek Moonman!
Nagyon tetszik a "lázadó szabadságharcos" kifejezésed, de szerintem sokkal jobb a ****.
Teljesen értelmetlennek tartom, hogy egy ilyen "közösséggel" vitatkozz.
Nyilván jó ember vagy, és ezért megpróbálsz egy kis gyertyalánggal valami fényt bevinni a közösségi szellemtanyára, de minek?
Szerintem nem olvastad még a Kazohiniát; ha viszont igen, akkor meg tényleg minek fárasztod magad, hiszen tudod, hogy semmi esélyed!
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest