- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
szlx
csendes tag
Szegény Moonman, látom már, hogy beálltál szélmalomharcosnak.
De most komolyan! Van annak jelentősége, hogy **** [bizonyos emberek] mit gondolnak a világ dolgairól?
Te is tudod, hogy nincs, én is, ők meg mindegy, hogy mit hisznek.
Akkor meg minek gyötröd itt magad.Az IT-világ meg éli az életét, halad előre, ahogy kell; a szereplői meg meghatároznak mindent, és akiknek itt fel akarod nyitni a szemét, azok nem szereplők sehol, tehát ne vesztegesd rájuk az időd!
Ide inkább csodálkozni gyere!
Tök érdekes, hogy az ilyen "közösség" hogyan "gondolkodik" az IT-vel kapcsolatos dolgokról. Mármint az az érdekes ebben, hogy pontosan tudod, hogy mit, mikor, hogy reagálnak. Ez tök jó! Nekem teccik! Ha lesz időm, akkor pszichológiát és szociológiát fogok tanulni, és diplomamunkámnak majd a "**** [bizonyos emberek]" jelenséget fogom választani. Ez komoly! Fantasztikus anyag, ami az ilyen fórumokon hever, és mivel imádom az informatikát, szerintem állat lesz!----
Kevésbé provokatívan fogalmazd meg a véleményed, kérlek.[ Módosította: 7 ]
-
szlx
csendes tag
Igazából nem értelek Moonman!
Nagyon tetszik a "lázadó szabadságharcos" kifejezésed, de szerintem sokkal jobb a ****.
Teljesen értelmetlennek tartom, hogy egy ilyen "közösséggel" vitatkozz.
Nyilván jó ember vagy, és ezért megpróbálsz egy kis gyertyalánggal valami fényt bevinni a közösségi szellemtanyára, de minek?
Szerintem nem olvastad még a Kazohiniát; ha viszont igen, akkor meg tényleg minek fárasztod magad, hiszen tudod, hogy semmi esélyed!
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest