- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
muimui
csendes tag
táp az első, utána én inkább a vidkari "hütőbordályára gyanakodnék, megtámogatnám egy 8cm es ventivel. aztán a proci, persze akkor a kondik körül is nézelődnék. de amugy nekem 2004 ben lett véve egy ilyesmi gép, akkor még ott ültem elötte és csodáltam
hát igen, akkor voltam 13 éves
. mind1, azóta is ugyanazt a gépet használom, nagyjábol, mert leginkább a alalplap, meg a ház ugyanaz még, mert a procibol egy erősen megeledős XP-t fogtam ki, azt cseréltem ki először, aztán vettem bele egy 9800se vidkarit, egyből bekapcsoltam rajta a 4 pipet
egyébtként pont karácsonykor cseréltem azt is, most öcsém gépébe megy, és simán nyomja, a undercovert
. most egy radeon AH3450 es kari van ebbe. vinyók, táp, és miegymás cserélve lett, de mai napig használom, és tökéletesen elég, megy rajta minden játék, nem lassu, és fájó szivvel válnék meg tőle. -
TKey7
csendes tag
Üdv!
Köszönöm a segítségetek, végülis meglett a probléma, hála nektek. Valami baj volt az ati driverrel, de lecseréltem és most már mennek a dolgok.
Kicsit csúnyácska mondjuk pl a carbon, de hát nem egy mai vas, az biztos.
Ha minden jól megy, akkor holnap vagy holnap után meglesznek a tesztek is.
-
Gergő_
őstag
én is csk azt tudom mondani mint előttem valaki ki akar dobni ilyesmit,ossza meg velem hátha fel tudom használni a p3-asomban
-
hcl
titán
-
Bubu79
addikt
A legalapabb, hogy elveszíti a lap a BIOS beállításokat - aztán jönnek az ebből adódó szívószálak: nem mindig megismert vinyó, tévesen kezelt proci, eltűnő-felbukkanó egyéb hardverek, amiket lát a BIOS-ban, bekapcsolási, kikapcsolási problémák, PCI foglalatban csücsülő nem kifejezetten jól működő bővítőkártya, csak mert a lelkem cseppet bizonytalan és kótyagosan gondolkodik hála a gyengélkedő CMOS memoáriának...
-
Sanyix
őstag
-
Sanyix
őstag
-
Zeratul
addikt
-
Borgi
aktív tag
hi
Hát meg kell találni azt a feszt ami még elég a stabil müködéshez és akkor hideg is lesz és megy is
pl nekem most az X2 4400+ om (G1, 65nano, 65W) 1,12 V-on megy 2300 MHz-en ami neki az alap. ha auto-ra állítom a feszt akkor 1,38-at ad neki a kis dög
viszont akkor szó nélkül viszi a 2760-at 
üdv,
Borgi -
hcl
titán
Na bocs a floodért, szóval az alulfeszelés is gáz mert egy régebbi lapom a (K7-es) procinak kicsit kevesebbet adott, és 42 foknál pontban újraindult...
Lapcsere, jó feszültség beállítása, és máris ment akárhány fokig, meg persze a tuning is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hcl
titán
-
Chaser
legenda
1etértünk, de ha BIOS-ban 0.2v-tal több van a procinak adva, azt megérzi
Az esetek többségében lehet hinni annak amit a BIOS-ban látsz, de valóban nem szentírás.
Nálam pont egy hasonló konfignál volt gebasz, asus a7v8x-x lap, nem becsülik sokra, de nálam 1.5 évet ment hiba nélkül, végül am2-re váltottam azért ment, de aztán hozzám került még1, ismerősnek kellett gép occsónjó', fasza volt minden de nagyon melegedett a proc, akcijós fuulréz világítós!
venti a misztrálból dobozosan 1k-ért - de jó lenne most annyiért
-, jobb lett a történet de nem az igazi, gép sokszor restartolt, valami sugallat hatására benéztem a BIOS-ba, láss csodát, úgy felülfeszelte a lap a procit hogy öröm volt nézni, de csak ezt az egyet
#54 Sanyix:

-
D1Rect
félisten
Sztem is pasztázd újra, ha nem javul futtass memtestet, és tápot mindenképp cserélj.

-
Bubu79
addikt
-
TKey7
csendes tag
Igazatok van, kikapcsoltam az automatikus újraindítást. Kékhalálnál az ati driverre panaszkodik. Most leszedek egy másik drivert, és kipróbálom azza, hátha.
-
Sanyix
őstag
-
Bubu79
addikt
"a memória ha nem hibás gyárilag (ami szintén ritka mint a fehér holló), nehéz hibássá tenni, mivel alacsony fesztültségen, mozgó alkatrész nélkül, és kondik nélküli dolog."
Háddevau - ezt örökítsük meg valahol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hadd súgjam meg, hogy elég neki némi feszültségingadozás az alaplap felől és már jönnek is a hibás bitek a mátrixban - és hogy honnan kap tápot a lelkem? Az alaplapi VRM felől - külön kis tápja van a szentemnek...
Éppúgy kapcsolóüzemben dolgozgat, mint a procit ellátó egység, éppúgy van egy puffer kondi a memória előtt, mint a proci előtt áganként...
No és azt se felejtsük el, hogy az idő a Si-nak sem használ - ilyet kijelenteni, hogy ha nem volt hibás gyárilag, akkor el sem romlik, az minimum megmosolyogtató

Mindamellett az automatikus újraindításról szóló résszel maradéktalanul egyetértek

Nem mellesleg az, hogy a kondi nem púpos még nem jelenti azt, hogy jó...
Annak idején ugyanilyen hibát produkált egy Chaintech alaplap nálam - a kondikat kiforrasztva és végigméricskélve kiderült, hogy a 2200uF-os kondi 30u környéki kapacitással rendelkezett...

-
Sanyix
őstag
nemhiszem el, már rögtön a károgás hogy biztos a táp, meg túlmelegszik, stb.
(meg persze a memória, ami igen lol, mert a memória ha nem hibás gyárilag (ami szintén ritka mint a fehér holló), nehéz hibássá tenni, mivel alacsony fesztültségen, mozgó alkatrész nélkül, és kondik nélküli dolog.)
Az alap amit meg kell tenni újraindulgatáskor, hogy kikapcsolod a rendszer- beállításoknál a vinfos automatikus újraindítását, ugyanis az újraindítás helyetti kékhalál akár többet is mondhat a nagy semminél!
-
TKey7
csendes tag
Egyáltalán nem púposak, nincs rajtuk semmi felületi sérülés.
Lefuttattam a memtesztet, de nem jelzett hibát. Kezdenek elfogyni a dolgok, végén tényleg csak a proci marad. -
Bubu79
addikt
-
Mz/ts250@300
tag
-
TKey7
csendes tag
Hi!
Kösz a kommenteket! Elismerem, a végén sem ragyogott a gép (főleg a hangkártya) de azért eltávolítottam belőle nem kevés porcicát (levettem a ház elejét és ömlött ki belőle, szinte). De tegnap este kiecseteltem mégegyszer, és csináltam róla képet; majd felkerül.Most tettem bele egy másik tápot, és sajnos így is ugyan azt produkálja. Pedig nagyon bíztam benne, hogy a táp lesz a hibás. Futtatok majd rajta memtestet, meg kipróbálom másik memóriával, hátha az a probléma.
Sajnos nem tudom, milyen az hogy ha a kondik púposak
szóval ezt nem tudom eldönteni.viszont remélem, hogy nem a procit sarkaztam le, az nem volna jó. Bár mondom, ezt régen is, még mielött szétszedtem is csinálta. Ezért gyanakodtam a tápra.
Azért várok még ötleteket. Jó lenne pár játék tesztet futtatni rajta (és van még egy hasonló gépem egy 1,5ös intel, nvidia kártyával azt hiszem /nem biztos, csak hozzám kerül, működni működik/ szóval "összehasonlító nosztalgia tesztet" is lehetne csinálni, ha mennének a dolgok)

egyébként most is a gépről írok

-
Chaser
legenda
Pont a kék címkés codegen az, ami jó volt annak idején, azok FSP belesek voltak. Mindazonáltal lehet hibás, de lehet kondi is, akár ram is.
Én első körben kicserélném a tápot, aztán memtest 86, bad sector ellenőrzés, ha mindezek ellenére is jelentkezik a hiba, akkor a kondikat meg kel vizslatni, esetleg BIOS-ba benézni, nem-e több feszt ad valaminek a lap mint kellene.
300W meg a mai gépek 80-90%-ának bőven elég
-
Monya78
veterán
Bő hónapja cseréltem le az XP1700+ -ra épülő rendszeremet...meguntam hogy mindennek sse2 kellett...
Viszont örökre a szívembe lopta magát a proci, léghűtéssel 2500Mhz-en is stabill volt...maga a proci ment a vitrinbe, számomra komoly eszmei értéket képvisel...
-
joi29
őstag
-
qdak
addikt
szia szoval azt mondjátok h a terhelés hatására történő ujraindulásért a pufferkondik felelösek ? ez 100% ?
amugy a 2.4 es sztem simán huzható tovább is nálam a 2.8@3,55
ja és volt 1700+ om 2100MHz n ment szebb időkben!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
arisot es amprton lapokat ha kerhetem ne emlegessuk mert pavlovi reflexkent nonstop karomkodasba kezdek:- )))
udv
neduddki
p.s. most azon gondolkodom, hogy falun mijjen lapjaim is voltak mieleott a naffalusi lecserelt lapjaim fojjamatosan hazatranszportaltam
naffalsi sorrend: gigabyte hx 166mmx >/volt egy tomato txpro k6 266 is 1-2 napid, szovla nem merado/>asus p2b iCel466 /procit most adtam el par honapja:- )/ asus tusl2c iCel1.4k> intel d865perl iP4-2.8nw /aszta ez fejlodott intel d875pbz iP4 3.2nw majd iP4-3.4EE/ most meg intel dp35dp e7200
falusi teljesen esejjtelen kovetni:- )mod: hx allat mint nem kuzdottem egy asus tx97e-ertes amikor vegre hozzamkerult 1 akkor annak szar volt a ps2-je:- (((
-
Lars
őstag
-
hcl
titán
-
neduddki
nagyúr
HI!
nalam meg mindig megy egy ijjen peoc a tszcse vezetoi geoben /O azok a jo kis acorp lapok!:- ) es igensi en bevallalom hogy szerettem a acorp lapokat, mert lehet hogy nem vot egy uberallaes lap, de hogy meg ma is muxik jopar darabon es ez a 462es meg az egyik legfiatlabb/
szoval: bof
tevedtem, egy 1.8+os van benne...udv
neduddki
-
yolan
őstag
-
hcl
titán
-
Puma K
nagyúr
Te jó ég! Micsoda por cica hadsereg sorakozott fel évek során a ház aljában!
Én ha már látom hogy a házam elején a porszűrők kezdenek porosodni akkor rögtön kitakarítom az egész gépet!
-
yolan
őstag
-
hcl
titán
-
dragonfx
veterán
vannak régi kedvencek..mint pl az enyém is 2.4/800/512 p4c....

Jól emlékszem hogy ezt a procit lehetett 2.5-3.0ghz köré felhúzni?
-
twollah
nagyúr
Anno nekem is lyen alaplapom volt es a chipset hutoventilator egy ido utan megadta magat benne.
Kicsereltem, de az is ugyan ugy megdoglott.
A vegen leszedtem es nem foglalkoztam vele tovabb, stabilan mukodott az alaplap tovabbra is. -
hcl
titán
-
remington2
senior tag
Ez hihetetlen, mintha a saját esetem olvasnám

Én 3000+-os Sempront nyűztem, azt hiszem 1800 Mhzen, szintén fél giga rammal, egy Geforce 6200 társaságában. Carbont, MW-et nyomtam én is, de ha kellett, nem féltem felrakni semmit, STALKER is járt rajta. Sok köszönet persze nem volt benne . . . még a FarCry szintje is magas volt neki, főleg a gyenge videókari miatt.
Én 2008 tavaszáig használtam.
-
yolan
őstag
-
qdak
addikt
-
hcl
titán
Emberek, az senkinek nem tűnik fel hogy sokáig nem volt a géppel gond, és utána meg elkezdett hülyéskedni

Alaplapi szűrőkondik, vagy a táp lehet, de inkább a lap kondijai.
Amúgy az ilyen Codegen, Mercury, stb. tápokban is leginkább a kimeneti pufferek szoktakm elhalni, mostanában elég sokat szétszedtem. Megsülnek egyszerűen. -
BViktr
tag
-
yolan
őstag
Nem a 300W-al van a gond, hanem a Codegennel. 350es fsp viszi a gépem, és már sírok ha 150-200w körül fogyaszt a gép. 300-350w sokmindenre elég, csak nem a kodegenből.
Mint hcl, én is szívesen veszem a felajánlásokat
valamire jóleszazmég.
Amúgy, így a poros és tisztított kép között nem sok a különbség
Ess neki ecsettel, a bordákat tessék megfürdetni, porszívó, sűrített levegő, csillogjon, villogjon
-
gybazsi
senior tag
Én most is egy 1600+-os procit használok, és az Unreal Engine 3-as játékok futnak rajta.
Bioshock pl majdnem maxon
BIA 3 csak minimumon,de a procihoz képest az is csodaEgyébként szerintem is a táppal lesz gond.
-
Borgi
aktív tag
hi
mint sok elöttem hozzászóló szerintem is a táp a memoria a leg eséylesebb ludas. de nekem is az első Athlon XP 2200+ os procim ilyet produkált lesarkazva és mikor ki lett cserélve akkor szünt csak meg, mondjuk nálam a számtechbolt számára a bizonyíték az volt hogy ott náluk ben futtattam 45 percig a homeword 2 uccsó pályáját mire megint az ő szemük láttára is produkálta a problémát. Garban kaptam ehylette egy 2000+ osat amivel örülhettem hogy megúsztam ingyen a "javítást".
a gép mondjuk azóta is szépen szolgál hugicám keze alatt

asus A7V8X lap, Athlon XP 2000+, 2*256MB infineon DDR1 ami most már 256+512 mert elhalálozott 1, gef 4 mx 440 kari ami késöbb gef 6200 td lett és dark messiah-t is vitte.ezt a gépet 2003- 2007-ig használtam
amikor is a mostani konfig-om lépett életbe 
üdv,
Borgi -
Badman 4ever
őstag
Én nálam is volt ilyen hiba, 3 okból is eredtek:
1.A memóriát rosszul raktam a gépbe, rosszul érintkezett és egy kis meleg hatására megszűnik az érintkezés és újraindul a gép.
2.Proci túlmelegedett, rossz pasztázás vagy a passzív hűtési kísérletem miatt.
3.Winyónak rossz volt a tápkábelje és érintkezés megszűnése esetén (a kábelben törés volt) újraindult a gép.
Amúgy szép írás grat.
-
hcl
titán
-
^Clown
addikt
-
Tomaaasz
aktív tag
Milyen sokáig hajtottam egy ilyesmi konfigot, tavaly novemberig...

Teljesen kiszolgálta az árát, nagyon sokáig TF2-ztem rajta, medium graffal!
Igaz volt mellette egy giga ram, meg 6600GT... és meg volt rángatva 1900Mhz környékére, és kodegány táp ment mellette, 400W tiszta erő!!!
-
psyho85
aktív tag
A kalapács olyan tipikus. Viszont így legalább a VIA SB-ből sikerült kiütni darabokat. Elég masszív cucc, sokáig bírta a püffölgetést. Aztán egyenként bezúztam minden kondit, még a memóriafoglalatokból s sikerült kitörnöm darabokat. Van olyan darab, ami úgy elszállt, most se találom. De hát morcos voltam. Utána meg nyugodt.

^Clown: én is tudtam volna, de győzött a fáradt gőz.

-
Szplöttyy
senior tag
Táp!

-
infectedmann
őstag
Nosztalgia írás powaaa

Én is 2007 -ben cseréltem le a gépemet.
Abban egy 1.3 GHz -es Celeron süvített először egy Savage4 majd egy GF4 MX440 -es VGA karival, 1GB rammal, ASUS alaplappal és 80GB HDD -vel.
Jó kis gép volt, elég sokat nyúztam, ami csak elindult rajta kijátszottam vele.u.i.: megnéznék erről a masináról egy bő tesztet ha kiderül a hiba forrása
szeretem az ilyen retro írásokat. -
Mz/ts250@300
tag
Elsőkénz én is tápcserével kezdeném.de az alaplapi kondik is kiszáradhattak ,memoria hiba is lehett akár,de a lesarkazott proci sem elképzelhetettlen.
-
Mr.Csizmás
titán
Ohh...múltidéző írás
nézzétek meg az én konfigomat, az is nem kicsit nosztalgiajárat
Talán a cikkben tárgyaltnak "konkurenciája" volt...Jó cikk!

-
Lacika001
aktív tag
-
Dluinet
nagyúr
Nekem is ilyen gépem volt (de MSI alaplappal, 1Gb RAMmal, azon kívül minden megegyezik) 2008 karácsonyáig. 5 évig gyönyörűen ment nálam, és most az új tulajnál is. Aki nem játszik, annak ma is tökéletes gép.
-
Ayg0
senior tag
nálam anno egy barton 2500+ alapon nyugvó rendszerem produkált nagyon hasonló tüneteket . az undormány whisperrock ll coolernek köszönhetően kicsit lesarkaztam a cpu egyik élét.

a helyedben egy nagyító segítségével tüzetesen megvizsgálnám a magot, hogy biztosan ép e és csak aztán fordulnék a táp felé. -
Sandstorm
tag
Hali!
A winfos xp okos tulajdonsága, hogy hiba esetén újraindít. A sajátgép tulajdonságaiban, a speciális fülön van olyan, hogy "Indítás és helyreállítás", na annak a beállításainál kapcsold ki az automatikus újraindítás funkciót. Ha szoftver hibája van akkor ezentúl szép kékhalált fogsz látni, de legalább megmondja, hogy melyik sys-ben.
Ha ezentúl is csak simán újraindul akkor hardver para és akkor tényleg vagy hűtés (nekem is volt már rosszul illeszkedő borda) vagy táp (ilyen is volt
) vagy memória.Good luck!
Üdv! -
hcl
titán
-
eastsider
nagyúr
Nekem 1600+-os Palominom volt annak idejéén, melegedett, mint a szemét, de még most is megy az ASUS vmi via 266-os lapban egy Savage 4-el

de melegedett, mint a szemét
-
^Clown
addikt
Jajj, adtad volna nekem! Kondit egy ügyesebb kezű ember tud cserélni.
Könnyek szöktek a szemembe a cikk olvasásakor
Mintha a saját gépemet láttam volna szétszedve, ugyanilyen poros volt az is állandóan 
Hibák:
- kezdd a hibakeresést egy memtesttel
- másik táp
- proci túlmelegedés
- alaplapi kondikSzerintem kb. 80%, hogy a táp, 10%, hogy a memória...
U.i.: ha már szétszedted, akkor legalább portalanítottad volna rendesen, szegény gép

-
szdini
csendes tag
-
Ricco_hun
senior tag
Azért az elég kemény, hogy a tisztítás előtti és utáni képek között szinte semmi különbség nincs. Talán a kábelek rendezettebbek. De a por csak ott hiányzott a cuccról, ahol megfogtad.

psyho85: kalapáccsal vernek szét dolgokat, a fűrésszel fűrészelni szoktak.

-
psyho85
aktív tag
Én a napokban vertem szét egy fűrésszel egy Abit K37A-t, ami pedig egy igencsak jó deszka volt. De megpúposodott rajta pár kondi, és ezt csak jó egy óra toszogatás után vettem észre. Ugyan úgy Ati 9200 volt benne (nemrég adtam el itt), de ez már ugye vitte a DDR ramot. 2007-ban állt le nálam is, home serverként éledt volna újjá, dehát... a feszültséget le kellett adni
! -
Lacika001
aktív tag
takarítsd meg a hűtőt pasztázd újra és precízen rakd vissza (ne a gépházba szereld hanem vedd ki az alaplapot a gépől és az asztalon....)
Én régen szereztem egy hasonló cuccot olcsón,mert ugye rossz volt,újraindult.
A fenti művelet elvégzése után ment rendesen.
Örültem ám
Üdv
-
Master9
csendes tag
90%-ban a táp lesz a felelős! Nekem is Codegen tápom volt és hajszál híján a gépem bánta.
Nekem is ujraindulgatott a gép, évekig bosszankodtam rajta mielőtt totál leégett. Codegen tápokról csak annyit hogy enyhén szólva is rossz minőségüek fele teljesítményt se adják le és senkinek se ajánlom a vételét ráadásul 300 W manapság semmire se elég. Csodálkozom hogy eddig bírta. Ha mégse a táp lenne a ludas akkor is ajánlom a cseréjét sűrgősen mivel előbb utóbb beadja a derekát! -
Csorbi
addikt
Esetleg az alaplapi kondenzátorok száradnak már kifelé...nem púposodnak, vagy folydogálnak? De az is lehet, hogy táp...
-
Lars
őstag
Nekem is elsőre tápgyanú. Persze lehet hogy valami túlmelegedés okozza a problémát, érdemes lenne egy everest rendszer stabilitás tesztet futtatni, abból kiderül hogy a hűtés vacakol, vagy a táp. Ha nem szökik fel hirtelen a proci hőfok, és mégis kikapcsol, akkor szerintem táp.
Meg hát tápot új gépből ki, régibe be. És az egyik hibalehetőség már ki is van küszöbölve.
Persze azért egy memtestet is érdemes ráuszítani, ennyi idő után már szinte minden lehet hibás.
Egyébként nekem 1600+ os procim volt, egy asus lappal. Hú hogy én azt mennyire szerettem
-
temes69
aktív tag
nem a procid melegszik túl? lehet hogy a paszta túl száraz már, de az is lehet hogy a hűtőborda nem fekszik rá rendesen a procira. én már jártam így géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát igen, akkor voltam 13 éves

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csere, CMOS Clear és kiderül mi újság...)