Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FireKeeper
nagyúr

ezek szerint mar nalatok van teszten?
jo lenne a megjelenes napjan mar igazi phs tesztet is olvasni rola. valami kozep kategorias VGA sebessegevel remelem ossze lesz hasonlitva referencia gyanant (pl 7770). dual graphics-et is csinaltok? vagy meg nem szabad errol beszelned? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
atti_2010
üzenetére
sztem meg pont hogy blood steve csalogato: "huuu lehet nezni multimeterrel a feszt, de kemeeeeeny"
Tomcat: 10 monitort hajtasz, vagy mi a szosz? netan tuning vilagrekordra keszulsz? ha ilyen extrem epenis novelo dolgokra vagysz, neked talaltak ki az lga2011 platformot, csak tudd megfizetni...
-
FireKeeper
nagyúr
en meg azt nem ertem, hogy htpcnel hogy jon szoba a sok tabos bongeszes meg a jatek. az arra valo hogy az ember filmezzen rajta, zenet jatszon, arra brazos is untig eleg.
azt meg megint nem ertem hogy miert baj a microatx. jobban el lehet ferni, bovitesi lehetoseg is marad, es huteni is jobban lehet.
szerk: sztem meg az atnevezesesdi felhozasa a flame keltes, na mindegy. a jelemlegi generacival meg azert nincs kompatibilitas mert tok mas a uarch (vliw vs gcn)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
atti_2010
üzenetére
miert mit vartal? v-check pointot? 250wattos VRM-et? karacsonyfadisz ledsort? netan uv aktiv csatikat? vagy meleg hogolyot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
minden rajtuk van ami egy nem extrem tuningosnak kell, es szerintem kinezetre is pofasak. elrendezesuk is jo.
az egyetlen amit en is kevesellek az a venti csatlakozok szama. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
marcell991
üzenetére
nem hinném hogy ilyen rövid életciklust hagynának a trinitynek, de a jós szóljon belőled

hitman: ha nem telefonról kéne pötyögnöm, leírnám mennyire tévedsz, de most megúsztad...
persze no offense -
FireKeeper
nagyúr
a micro atx-es pro személyében meg is van az új konfigom alapja

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jo lenne a megjelenes napjan mar igazi phs tesztet is olvasni rola. valami kozep kategorias VGA sebessegevel remelem ossze lesz hasonlitva referencia gyanant (pl 7770). dual graphics-et is csinaltok? vagy meg nem szabad errol beszelned? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze lehet csalodnom kell, de azert remelem hogy nem.