- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
"miért is felesleges, céltalan, értelmetlen, haszontalan és főleg miért körülményes ? Amit itt bemutattak az egy demója volt a technológiának..."
Ja boccs, ha nem erre fogják használni, hanem tök másra, akkor akár jó is lehet. Én csak arról tudok nyilatkozni, amit eddig mutattak, azt, amit nem mutattak, és nem is beszéltek róla nem tudom számításba venni, jóstehetség híján.
A jelzőket pedig azért aggattam rá, mert a sima videochathez semmit nem tesz hozzá, sőt. Ha meg nem akarok videochatelni akkor nem kapcsolom be a kamerát, ha pedig avatarokkal akarok mászkerálni akkor fogok valami multi játékot, és mászkerálok ott avatarokkal, ahol esetleg mást is tudok csinálni velük. Tudom, tudom begyöpösödött konzervatív vagyok.
"hogy halva született ötlet meg semmi fantázia nincs benne meg blablabla..."
Sosem mondtam ilyet, csak azt, hogy jelenleg nem érdekes számomra, de az ötlet jó, van benne potenciál.
Az arckifejezésekről meg annyit, hogy olyat (jelenleg) biztos nem tud a Kinect, arról a távolságról ahonnan használni kell. De próbálkozni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest