- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Asszociációs játék. :)
- AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma99
aktív tag
Ha nem értett hozzá akkor, hogy a p-be gondolta, hogy berakja a házba , rá rak mindent, plusz vízhűtést is... szerintem is gyanús. Én is a hivatalos gariztatás mellett vagyok. Itt többen írták, ha boltba vette volna, már rég elhajtották volna az illetőt. Gyanús nekem, hogy megpróbálta egyedül összetákolni és valahol hiba csúszott a számításába. Hogy szétment a vízhűtés már alapból megoldja a dolgot, nagy valószínűséggel szerintem is eláztatta a lapot oszt most se kép, se hang. Legközelebb majd körültekintően jár el, ha maga épít gépet, vagy szakértő segítségét veszi igénybe. Egyébként az ilyenektől ments meg uram minden ph-s eladót, mivel a hozzá nem értőknél, sajnos a gépösszeszerelés terén nincs rosszabb...
Remélem megoldódik az ügyed, és az értelemetlen fenyegetőzés sem folytatódik (koliban tényleg ne félj). Ha meg szerencsétlen vidéken lakik (vonatból gondolom) tessék lakóhelyen venni már azt a fránya hardvert és akkor nem kell felutazni, sok időt tölteni a gariztatással, tehát nem kell előző eladó befenyítésével próbálkozni, hanem simán lehet intézkedni.
Nah száz szónak is egy a vége, törvényi kötelezettségednek eleget tettél (3 nap gari), a postodból az derült ki, hogy a kedves delikvens nem akarta kipróbálni mielőtt megvette. Innentől majd megjegyzi, hogy mindent saját szemmel meg kell nézni és meg kell tapizni (szomszéd feleségénél az utóbbit kéretik mellőzni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Szeretném, ha segítenétek eldönteni egy vitát. Ma délután felhívott egy srác,...
- Asztrofotózás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Amazon
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen autót vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok