Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• torma99

aktív tag

Ha nem értett hozzá akkor, hogy a p-be gondolta, hogy berakja a házba , rá rak mindent, plusz vízhűtést is... szerintem is gyanús. Én is a hivatalos gariztatás mellett vagyok. Itt többen írták, ha boltba vette volna, már rég elhajtották volna az illetőt. Gyanús nekem, hogy megpróbálta egyedül összetákolni és valahol hiba csúszott a számításába. Hogy szétment a vízhűtés már alapból megoldja a dolgot, nagy valószínűséggel szerintem is eláztatta a lapot oszt most se kép, se hang. Legközelebb majd körültekintően jár el, ha maga épít gépet, vagy szakértő segítségét veszi igénybe. Egyébként az ilyenektől ments meg uram minden ph-s eladót, mivel a hozzá nem értőknél, sajnos a gépösszeszerelés terén nincs rosszabb...
    Remélem megoldódik az ügyed, és az értelemetlen fenyegetőzés sem folytatódik (koliban tényleg ne félj). Ha meg szerencsétlen vidéken lakik (vonatból gondolom) tessék lakóhelyen venni már azt a fránya hardvert és akkor nem kell felutazni, sok időt tölteni a gariztatással, tehát nem kell előző eladó befenyítésével próbálkozni, hanem simán lehet intézkedni.
    Nah száz szónak is egy a vége, törvényi kötelezettségednek eleget tettél (3 nap gari), a postodból az derült ki, hogy a kedves delikvens nem akarta kipróbálni mielőtt megvette. Innentől majd megjegyzi, hogy mindent saját szemmel meg kell nézni és meg kell tapizni (szomszéd feleségénél az utóbbit kéretik mellőzni)

Új hozzászólás Aktív témák