Új hozzászólás Aktív témák

• torma99

aktív tag

Ha nem értett hozzá akkor, hogy a p-be gondolta, hogy berakja a házba , rá rak mindent, plusz vízhűtést is... szerintem is gyanús. Én is a hivatalos gariztatás mellett vagyok. Itt többen írták, ha boltba vette volna, már rég elhajtották volna az illetőt. Gyanús nekem, hogy megpróbálta egyedül összetákolni és valahol hiba csúszott a számításába. Hogy szétment a vízhűtés már alapból megoldja a dolgot, nagy valószínűséggel szerintem is eláztatta a lapot oszt most se kép, se hang. Legközelebb majd körültekintően jár el, ha maga épít gépet, vagy szakértő segítségét veszi igénybe. Egyébként az ilyenektől ments meg uram minden ph-s eladót, mivel a hozzá nem értőknél, sajnos a gépösszeszerelés terén nincs rosszabb...
    Remélem megoldódik az ügyed, és az értelemetlen fenyegetőzés sem folytatódik (koliban tényleg ne félj). Ha meg szerencsétlen vidéken lakik (vonatból gondolom) tessék lakóhelyen venni már azt a fránya hardvert és akkor nem kell felutazni, sok időt tölteni a gariztatással, tehát nem kell előző eladó befenyítésével próbálkozni, hanem simán lehet intézkedni.
    Nah száz szónak is egy a vége, törvényi kötelezettségednek eleget tettél (3 nap gari), a postodból az derült ki, hogy a kedves delikvens nem akarta kipróbálni mielőtt megvette. Innentől majd megjegyzi, hogy mindent saját szemmel meg kell nézni és meg kell tapizni (szomszéd feleségénél az utóbbit kéretik mellőzni)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák